San Francisco

OJOJOJ VILKEN HELG!!! Fredag klockan 10.30 åkte vi! Skulle ta 5.45 timmar men tog ungefär 7 för var tvungen att tanka och stanna en gång när jag höll på att somna. Vi hittade ett ställe att parkera på i San Francisco där vi sov i bilen från 4.30-6.30. Tur man har en stor bil så man får plats raklång när man fäller ner alla säten. Sen började vi dagen med att se soluppgången vid Golden Gate Bridge, åkte vidare till en affär och köpte frukost. Åt frukosten i parken vid The Painted Ladies. Åkte mot chinatown och sedan åkte vi mest runt i bilen för trafiken var kaos. Det fanns inga skyltar om det var enkelriktat eller inte så kan ju ha hänt att man svängde in på en sådan väg..

Sedan körde vi till hotellet, det funkade men det var absolut inget lyx. Vi trodde även vi skulle få hotellfrukost men när vi kommer fram berättar receptionisten att det blir donuts till frukost. Så vi äter ju inte frukost där ändå på söndagen som ni kanske förstår. Efter det körde vi på den krokiga gatan och sen begav vi oss mot LA. Vet inte riktigt hur lång tid det skulle tagit egentligen men innan jag var hemma så hade klockan slagit 11 vilket betydde att vi hade åkt i 13 timmar.

Som ni ser stannade vi typ överallt längst vägen då det var så sjukt fint så där har vi ju anledningen. Sen stannade vi för att äta med mera. Är ganska trött idag men jobbar så har inte tid för att sova. Har redigerat videon hela morgonen för att få ut den idag så den kommer nog upp senare!!! Jag har sååå många bilder sen helgen men de andra kommer antagligen upp senare, håll ut ;)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229