Min första krock.

Okej som ni ser i rubriken så krockade jag för första gången idag. Var påväg in till LA med Daniella när en lastbil kör över på min fil och jag får tvärnita. Min bromssträcka är dock för kort för att hinna stanna innan jag kör in den parkerade bilen som står till höger om mig. Allting gick så fort och jag kommer helt ärligt inte ihåg något mer än att jag skriker whaa innan jag bromsar. Efter det så kommer jag tillbaka på jorden och inser att högra rutan är sönder och vi står i en annan bil. I och med jag bromsade så var inte hastigheten mer än kanske 30km/h så när vi väl åkte in i den andra bilen hände inget. Eller jo bilen gick sönder men inga airbags löstes ut och vi skadades inte.

Både jag och Daniella har försökt lista ut hur hjulet kan blivit så skevt men vi har ingen aning. Det ser mycket värre ut också än var det var eftersom bärgningsbilen var tvungen att dra ut bilen från den andra bilen och då blev det värre. Min värdpappa är dock rätt chill med detta och skämtar en del. Olivia sa att han hade velat skämta med mig när jag ringde att jag skulle åka in i fängelse nu. Dock skippade han det när han märkte att jag började gråta för va så chockad. Aja det är skönt att han inte är superseriös i alla fall!!

Vi har inte pratat mer idag för efter krocken som var runt lunch åkte vi till Jimmy Kimmel show för att jag hade fått biljetter. Sen åt vi på en tacosrestaurang med två av Daniellas amerikanska kompisar, mys! Kom nyss hem och får väl se vad min värdpappa säger imorgon. Tror inte riktigt han förstod vad som hände när jag berättade över telefon. Är lite nervös men borde inte vara det egentligen för det var inte mitt fel. Eller enligt ”lag” är det ju mitt fel för jag kör in i en annan bil men det var ju för lastbilen pröjsade mig.

Det jag är mest orolig över nu är om jag fortfarande kommer få köra bil. Får jag inte det kan jag likaväl åka hem för då kan jag inte jobba eller ta mig någonstans. Lite jobbigt att tänka på men försöker hålla mig borta från de tankarna just nu. Vet att jag får igen för min värdpappa men det är försäkringsbolagen som är problemet så vi får se hur det går. Lär uppdatera er!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229