Jobb, jobb och jobb

Nu har redan en till vecka passerat. I tisdags jobbade jag och gjorde ingenting mer. Fick reda på en dålig nyhet vilket gjorde mig ganska ledsen. Det är inte alltid kul att vara så långt bort från Sverige och familjen.

I onsdags var jag äntligen ledig igen men hittade inte på särskilt mycket. Medans barnen var i skolan åkte vi till ett universitet i närheten och kollade på alla flaggor. Det var en flagga uppsatt för varje person som dog under 9/11 2001. Efter det åkte jag iväg själv på en hike för återigen är det svårt att hitta någon som inte jobbar en vanlig veckodag. Det var dock rätt skönt att bara gå i 2 timmar helt själv trots det var riktigt varmt.

Sen dess har jag jobbat. I torsdags gick jag ner till havet medans barnen var i skolan. I fredags började jag tidigare för att ta ena barnet till sjukhuset. Men jag behövde inte köra eller följa med in till sjukhuset för sedan följde jag med och lämnade deras mormor på flygplatsen. Innan vi var hemma hade det gått 4 timmar så då hade jag bara 2 timmar kvar att jobba eftersom jag bara skulle jobba 6 timmar den dagen. Lite annorlunda ”jobb” men jag klagar inte!

Igår jobbade både jag och Olivia 10 timmar men dagen gick faktiskt väldigt fort. Barnen har hela dagen uppbokat fram till lunch och efter det åkte vi iväg till ett trampolinställe och något som hette glowzone. Där var vi fram till 4.30 och sen åkte vi vidare till en restaurang för att möta upp pappan. Vi var nog inte hemma förens vid 6 och då var det bara dusch, göra sig i ordning och sedan läggdags.

Idag jobbade vi också 10 timmar, från 9 till 7. Har inte gjort alls mycket idag. Vi åkte till en affär och handlade med pappan, barnen och några andra anställda. Efter det var vi hemma några timmar och barnen lekte själva så vi satt mest bara och glodde. Vid 2.30 åkte vi till en restaurang för att äta lunch/middag och när vi kom hem badade barnen i poolen. Sen var det dags för läggdags för barnen och mig. Är så trött hela tiden!!

Imorgon jobbar jag också, har dock inte morgonen så börjar inte förens 2. Egentligen hade jag varit ledig men den vanliga nannyn är iväg. Sen jobbar jag morgon och eftermiddag tisdag. Ledig onsdag!!! Så skönt, får dock se vad jag gör och om jag hittar någon annan som är ledig.. jobbar både torsdag och fredag men sen är jag ledig helgen!! Har lite planer men de är fortfarande oklara så vi får se vad som händer, jag är ledig i alla fall!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229