kroppskomplex.

kroppskomplex har jag haft så länge jag kan minnas. jag har alltid varit bredare / större än mina kompisar. jag har heller aldrig varit lika söt som nån av dem. jag är extremt ful utan smink och mitt hår är förjävligt. nu i puberteten har det blivit mycket mer. häromdan grät jag för att jag inte fick upp mitt hår i en tofs, haha. men grejen är att jag bara, en enda gång, vill känna mig fin. lika fin som mina kompisar, lika fin som alla tjejer på instagram. sanningen är att jag nog aldrig kommer att bli det. jag kan ofta gå och tänka "är jag för ful för att någon nån skulle vilja ha mig?" "vill de inte vara med mig för att jag inte ser bra ut?" "hur mycket smink måste jag använda idag för att få känna mig ens lite fin?"

ni tänker säkert att jag överdriver, jag är ju trots allt bara 13 år. men det är såhär jag känner, och jag har försökt med det mesta för att det ska försvinna. har någon tips?

/ m

Likes

Comments

hej! i mitt första bloginlägg tänkte jag berätta lite om mig hehe. jag är i alla fall en tjej på snart 13 år som kände för att skriva av mina känslor. jag får hyfsat ofta ångest o panikattacker och har väldigt mycket komplex över hur jag ser ut, hur jag gör saker, vad för saker jag säger osv… så här kommer jag att hålla mig anonym för jag vill helst inte att någon ska veta om att just jag känner som jag gör. men jag kommer skriva mycket om känslor osv. om någon läser, så får ni gärna skriva i kommentarerna vad ni vill att jag ska ta upp, liksom något speciellt!

/ m

Likes

Comments