Så er det besluttet mig og min kæreste skal forloves den 29 december og ringene er i hus så det blir bare så vildt som om at det er en drøm glæder mig rigtig meget han er den bedste kæreste i verden elsker ham så meget og vil aldrig ha andre end ham i mit liv. Spurgte ham igår om han ville forloves med mig den 29 december og han sagde ja. Er bare så lykkelig lige nu ❤️❤️❤️😍😍😍😘😘

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hvilken en af de her maskiner ville i vælge?? Jeg har meget svært ved at vælge vil høre jeres gode råd om hvad for en i ville vælge. i kan bare skrive en kommentar på mit indlæg.

Likes

Comments

Har virkelig så meget angst for at miste folk og mine dyr omkring mig elsker min familie og mine venner og mine elskede dyr da vores kat sandra var væk blev jeg så bange og bekymret at jeg ikke kunne sove i de dage hun var væk. Hun er mit et og alt og kan slet ikke undvære hende og heller ikke min familie og venner de betyder alt for mig. Hvis i har det på samme måde må i godt fortælle jeres historie.

Likes

Comments

Så er man kommet i julestemning elsker at se Pyrus har alle julekalenderen på dvd og blir bare rigtig glad når jeg ser Pyrus elsker de julekalender og det bedste er at man kan synge med på sangene. Hvad laver i når i er i julestemning eller er ked af det?? Ku være fedt at høre fra andre så man kan lære noget af jer.

Likes

Comments

Har modtaget de her lækkre ting fra Kina er rigtig glad for dem er stor fan af pokemon så det er fedt med lidt pokemon ting. Sener kommer der en pikachu dragt som jeg glæder mig til at få den kommer også på bloggen når jeg har fået den hjem. De har mange fede ting i Kina. Har også bestilt en sodavand dispensor som man kan sætte en flaske i også kan man trykke på et håndtag også kommer sodavanden ud i glasset.

Likes

Comments

Er en Sød kvinde på 26 år som er Asperger og adhd og skizofren. Lever med det hverdag og det er en hård kamp for mig for blir mobbet og folk kan ikke forstå mig så har svært ved at stole på folk fordi at hvergang jeg siger og gør noget så misforstår de mig. Kan ikke tåle høje lyde så er ikke så tit til koncerter eller store fester. Kan bedst i små grupper. Har mistet en masse venner og veninder efter jeg fik afvide at jeg var det. Så har haft svært ved at få venner og veninder. Men har min familie og vores tre dejlige katte plus kaniner og marsvin de er mit et og alt også plus at jeg har min blog som jeg bruger tid på og at game spiller for det meste World of Warcraft og runescape og diablo 3. Også kan jeg godt li at se film og serie og at synge elsker musik. Ser meget op til linse Kessler vil godt være lige som hende det er godt det hun gør for dyrene. Og at hun er Sig selv og er ligeglad med hvad andre tænker om hende.

Likes

Comments

Er så glad for vores kat Sandra er kommet hjem til os hun har været væk i 9 dage og hun er kommet hjem efter 9 dage det er så skønt at se hende igen efter så langtid har virkelig savnet hende så meget hun er mit et og alt og elsker at sove sammen med hende om natten. Håber aldrig at det sker igen at hun forlader os.

Likes

Comments