Ny blogg, første kapittel.

Wow, så utrolig rart å sette seg ned med Mac`en på fanget og skrive et nytt blogginnlegg igjen, etter mange måneder. Jeg har hatt en lang pause, og jeg har faktisk ikke tenkt på bloggen en eneste gang.. Det var på tide å legge den fra seg en periode, og få "fri" fra bloggverden og en del av sosiale medier. Det kan være slitsomt å blogge når du deler så mye av livet ditt, som hvem som helst kan lese.. Det er vanskelig å vite om man skriver bra nok når man er en liten perfeksjonist, og eier et hode med konsentrasjonsvansker som går på høygir hele tiden. Det er så slitsomt!

Men får man ting på avstand, er det enklere å se hva man vil forandre på. Jeg elsker å skrive, ta bilder og filme, så jeg er ikke i tvil om hva det skal bli mer av på denne bloggen. Det blir spennende! 

Jeg må lage et nytt design til den nye bloggen, og ta et par bilder av figuren min til profilbilde og fremtidige blogginnlegg. Så det er et par ting som må på plass før jeg kan begynne å få hjula til å rulle. Men dette er en GOD start!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments