Hej! Det var ett tag sen jag skrev nu, men jag har helt enkelt inte haft tid. Jag laddade ner Nouw på telefon nu också så jag kan skriva i bussen eller på skolan (vi får inte använda våra iPads på raster).Vad har hänt sen sist? I söndags kollade jag och min kompis på "Mockingjay part 2" den va skitbra. Grät typ hela filmen btw😂 Idag är det ju "Black Friday" kanske ska ta och åka till Karlstad om jag får med mig nån på så kort varsel. Ja, vad har mer hänt? Vet faktiskt inte. JUSTE (!!) Isacs nya låt "No One Else" släpps idag och den hade Nordenpremiär igår på NRJ och låten var jättebra, så ja😂 Nu ska jg sitta här i bussen tills jag kommer fram till stan, vi ska till Hälsokompaniet på idrottsprofilen, wish me luck, hejdå!👋

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsan! Tänkte berätta om hur min dag har varit😊 Det började med att jag gick upp 06.15 som vanligt, jag hade så ont i halsen eftersom att jag fortfarande är sjuk så jag kunde inte äta nån frukost... Jag kom till skolan, vi hade matte🤒 Sen hade vi massa andra lektioner😅 Sen hade vi lunch, mådde lite bättre det var fisk till lunch, och jag äter inte fisk så jag fick ta sallad. Sen hade vi Spanska, efter det hade vi geografiprovet🤒 Det gick väll sådär, kände iaf att det gick ganska bra. Sen va dagen slut typ. Åkte hem med bussen, när jag kom hem så åt jag och efter det så åkte jag till min pianolektion som är på min gamla skola. Och nu sitter jag här, äter nutellasticks och lyssnar på musik. Funderar på att gå till ungdomsgården men jag vet inte😅 Hoppas ni har det bra, så se vi hejdå!
DAGENS OUTFIT👇🏼

Likes

Comments

Hej!
Idag tänkte jag köra en "Tag About Me" så får ni kanske lära er lite mer om mig😊

Ditt mellannamn? Tindra, Linnea.

Favoritämne i skolan? Dans, Spanska, musik.

Favoritdryck? Apelsinjuice eller Fanta.

Favoritlåt just nu? Det ändras typ hela tiden men just nu så är det Purpose - Justin Bieber (https://open.spotify.com/track/3jHCXrZNz8fQEEf4BpWCAj) eller 7 Years - Lukas Graham (https://open.spotify.com/track/4dbV37qzkwZOnkGVpsR0Q7)

Favoritmat? Bakad potatis med bacon och créme freiche.

Det senaste du köpte? Jag vet inte riktigt men jag tror det var Pringles och en Aloe Vera dryck.

Favoritbok för alltid? Jag har läst många bra böcker men jag tror att det är Cirkusflickan. Jag vet inte vem det är som har skrivit den tho.😂

Favoritfärg? Rosa, grå, svart, vit.

Har du något djur? Nej men jag vill väldigt gärna ha en pug, om jag nån gång får en pug, så ska jag döpa den till potatis😂.

Favoritparfym? Killen Queen, Katy Perrys parfym, den luktar sååå gott!

Favoritlov/semester tid? ☀️Sommarlov☀️

Är du gift? Ja, jag är 13år och är gift, (är det ens lagligt i Sverige?)

Vilka länder har du varit i? Sverige, Norge, Danmark, räknas Gran Canaria som ett land?😅

Pratar du något annat språk? Jag pratar halvbra engelska och lite spanska.

Hur många syskon har du? 3st, 2 systrar (8 & 1 år) Och en bror (24år)

Favoritaffär? Vet inte riktigt, kanske typ TGR/TIGER. Eftersom att det är så billigt där.

Favoritrestaurang? Donken eller Max.

När grät du senast? Förut när jag lyssnade på Purpose eftersom att den har en speciell text.

Favoritblogg? Läser inga bloggar, men jag ska börja läsa nu eftersom att jag har en egen nu😅

Favoritfilm? 1 Chance 2 Dance

Favorit Tv Program? PLL.

PC eller Mac? Jag har ingen Mac men jag vill gärna ha så jag väljer Mac.

Vad har du för mobil? En iPhone 4.

Hur lång är du? 1.60 kanske? vet inte men typ😂

Kan du laga mat? Nej!😂

Det var allt för sen här gången! Hoppas du gillar det så ses vi, hejdå!

Likes

Comments

Hej igen! Jag tänkte skriva om hur min dag har varit, ganska ointressant dag faktiskt. Jag var inte på skolan idag eftersom att jag var sjuk, fast jag mår bättre när jag tar en Ipren men jag orkade inte iaf, jag har spenderat halva dagen med att plugga inför ett prov jag har imorgon, geografi. Jag kan säga såhär, SO är inte mitt favoritämne... Till lunch åt jag pizza, (lever fitnesslivet). Och jag kan ju inte glömma det absolut viktigaste som hände idag, jag startade ju en blogg! Det var väll typ allt som har hänt idag, hare bra!
Föresten, har nån nåt tips på en film?😂

Likes

Comments

Hej! Det är jag som är Maija och det är jag som driver den här bloggen, i mitt första blogginlägg tänkte jag berätta lite om mig själv och om mitt liv😊 Jag är en 13:årig tjej som bor i en liten "stad/by" i Värmland. På fritiden brukar jag spela golf, lyssna på musik eller spela TV/data-spel. Jag är typ beroende av The Sims och Isac Elliot. Vad mer ska jag säga? Det här blir antagligen det kortaste och sämsta blogginlägget nånsin men haha😂 Hoppas ni gillar det iallafall så ses vi, Hejdå!

Likes

Comments