Känslan när man är ensam i lägenheten och en stor, fet, äcklig och läskig spindel dyker upp ... Well who's surprised? Inte jag iaf. Det är som att de alltid lyckas dyka upp när jag är ensam och helt utan NÅGON JÄVLA FÖRVARNING! Jag har alltid varit livrädd för spindlar och jag fattar inte ens var den rädslan/fobin kommer ifrån. Men jag fixar dem inte. Så just nu är pulsen upp i typ 1000 och ingen kommer hem på ett bra tag. Och nej, jag fixar inte att ta bort den själv, vågar inte ens gå ut i köket. Döda mig nu, please? Eller kom iaf och ta bort spindeln? Att vara såhär rädd för spindlar är inte roligt, men jag kan inte hjälpa det. Så nu tänker jag fortsätta sitta ihopkurad och hoppas att min pojkvän kommer till undsättning, typ nu.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 314 Readers

Likes

Comments

Är det något jag är trött på så är det världens besatthet av kroppar. Alla ska jämföras, alla ska pratas om. Man ska inte vara för smal men inte heller för tjock, man ska inte vara för platt men inte heller för kurvig, man ska inte vara för stark men inte heller för svag. Kan inte alla bara få vara ...? Det är vad jag tänker. Jag själv är en sådan som inte tycker om kommentarer om min kropp, bra som dåliga, de gör mig väldigt obekväm faktiskt. Jag känner mig väldigt utstuderad och det är något med det jag inte tycker om. Jag själv trivs inte jätte bra i min kropp, medan jag fått höra tjejer som tycker att jag har drömkroppen. Men fy fan vad min kropp har fått mig att må dåligt! Japp, jag har också komplex. Idag däremot kan jag kanske inte påstå att jag är upp över öronen förtjust i min kropp, men jag lever med den. Den är bara min och det är den jag får. Så kan inte vi alla bara passa på att ställa oss framför spegeln och peka ut minst tre saker på våra kroppar vi gillar? Bara strunta i det vi är missnöjda över och för en gångs skull inte lägga energi på det vi är missnöjda med? Det är vad jag brukar göra när mitt eget självförtroende åker i backen. Det finns så mycket hemsk men också så mycket fantastiskt i världen och livet att lägga energi på, är verkligen kroppar en så stor prioritering och ska vi verkligen låta den vara det?

  • 211 Readers

Likes

Comments

Ikväll är min ögon fylld med tårar, tårar av lucka och ett leende jag inte sätt på otroligt länge sitter klistrat på min läppar. Min kropp är lycklig, jag är lycklig, det pirrar i hela kroppen och jag vill bara dansa runt, runt, runt. För ikväll hände något, något jag längtat efter så länge. Ikväll var det som att en liten bit av Poseidon kom tillbaka till mig. Den biten hittade jag hos ett litet vitt kallblod under kvällens lektion på Torsby ridklubb. En häst vid namn Star, deras personlighet på marken var inte alls lika, inte deras utseende heller. Men deras sätt inom ridningen, hela min kropp tänkte Poseidon när vi började komma igång, men det var inte Poseidon. Jag har inte ridit så bra på 4 år, det är 4 år sedan jag sist satt på Poseidon och jag var gråtfärdig och lycka och chock. De hade samma kraftfulla galopp, samma glädje trots att star var helt slut efter att ha gått två lektioner innan så kunde jag känna den, han ville. Jag finner inte ord och självklart kan inget ersätta Poseidon, men nu förstår inte hur mycket jag längtat efter den känslan! 10 000 ton av saknad försvann och samtidigt märkte jag hur stark min saknad verkligen är och har varit. Men jag är lycklig, så himla lycklig ...

Likes

Comments

Det gjorde iaf inte jag på farsdag, jag skickade ett sms till min fina pappa, men att skylta om det en speciell dag och lägga ut bilder på det, det har jag inte gjort. Varför? Jo för alla dem som inte har en pappa att fira, en pappa som kanske gått bort eller en pappa som inte gjort sig förtjänt av just den fantastiska bemärkelse. Pappor som krossade sina döttrars hjärtan långt innan en pojke kunde eller pappor som gjorde att deras söner gav upp helt om det manliga släktet. Jag älskar min pappa, självklart gör jag det och han är för mig alltid speciell, inte bara under den 8 november. Men med tanke på alla dessa som inte har någon att säga grattis till, till alla dessa som mår dåligt under denna dag så valde jag att inte flagga om det. För att jag kan inte ens tänka mig hur det skulle vara utan min pappa och därför kan jag inte föreställa mig hur ont det måste göra i hjärtat på alla dessa. Vi älskar alla våra pappor, men varför måste vi hojta högt om något så självklart? Varför måste vi trycka upp det i ansiktet på någon som inte får uppleva detta privilegie?

  • 235 Readers

Likes

Comments

Äter du medicin för din adhd? 😊 i såna fall, vilken?

Ja det gör jag, jag äter concerta 18 mg :)

Varför gör du inte allt de du vill då? flytta hemifrån! köp en häst, köp en hund!!

Jag skulle väldigt gärna bara göra det, men saken är ju faktiskt den att allt detta kostar pengar och jag går fortfarande på gymnasiet, jag kan inte ha ett heltidsjobb eller bara göra för att jag vill

  • 236 Readers

Likes

Comments

Idag är en sådan där dag där jag bara vill spy på allt och alla. Har inte bloggat under helgen för jag ville spendera varje sekund med mitt hjärta som åkte utomlands igår. Helgen var himla upp och ner men ändå helt fantastisk. Mer behöver vi inte gå in på det. Men idag och igår kväll, seriöst allt är kaos i mitt huvud. För jag blir så arg och så less. Jag är trött på människor som inte ens kan säga tack, jag är trött på människor som aldrig ställer upp tillbaka. Jag är trött på min diagnos (roligt jävla aptrött!!!!), jag är trött på den här äckliga hålan. Seriöst, skulle det vara gratis att resa så skulle ni aldrig se mig mer. Jag vill ut och upptäcka världen NU NU NU! Jag vill ta studenten, jag vill leta balklänningar, jag vill gå på balen, jag vill å studentresa, jag vill till Budapest med mamma, jag vill att miki ska komma hem, jag vill flytta hemifrån, jag vill köpa en häst, jag vill köpa hund och så mycket mer! Och allt det där vill jag ska hända NU och helst samtidigt. Nackdelen med adhd, jag fixar fasen inte att vänta på saker. Jag är arg på att alla andra drar på äventyr och jag bara sitter här. HELDIDBAKDOGKEJWLSIUSJJSIDKWBJ!!!! Vad trött jag blir! Jag ska ju iaf till Linköping och hälsa på mina fina syskon imorgon och så följer ju Angelica med. Men jag vet inte, är bara allmänt gnällig så nu tänker jag lägga undan mobil och dator, tänker inte svara en enda jävel utan bara sova, hoppas på en bättre dag imorgon!

Likes

Comments

Idag har skolan varit bajstråkig, saknade min Angelica jätte mycket! Men efter det fick jag stressa lite och efter mycket om och men var jag i stallet. Idag skulle jag få ha med Herkules till ridskolan, en ponny som jag bara ridit en gång innan. Men vi traskade mot ridhuset och kom liiiite sent men det gjorde inget! Han skötte sig jätte bra under lektionen och jag kan inte vara annat än nöjd! Efter det traskade vi hem igen iförda reflexer och pannlampa. Väl tillbaka hemma hos Herkules så pysslade jag om honom med kramar, pussar och borstning. Under tiden jag smörjde in sadel och träns så åt de. Det var såååå himla mysigt att bara kunna stanna upp och lyssna på dem, det är så lugnande och härligt. Så idag fick jag njuta av tre timmar hästar, och jag njöt varje sekund.

Likes

Comments

Idag tatuerade jag mig för första gången och här med är jag märkt för livet. Och det känns bra, riktigt bra. Det står "Poseidon ;" och det är en tatuering jag har längtat efter att få göra. 2012 förlorade jag min själsfrände, min bästa vän, min trygghet, mitt allt. Poseidon. Jag fick aldrig chansen att säga hejdå och jag saknar honom än idag, jag saknar honom så mycket att det fortfarande känns som hjärtat brister vissa stunder. Men idag är jag glad, så glad fö de år han och jag fick tillsammans. Mitt val av placering blev vid vänster nyckelben. Varför? Jo för att jag alltid bär honom med mig i hjärtat, resultatet av det blev valet av placeringen, nära hjärtat. Men semikolonet då? Var kommer det ifrån? Jo det här såhär, som kanske inte alla vet, att ett semikolon används av författare när de kunde ha avslutat sin berättelse men valde att fortsätta. Precis som med mig och mitt liv, när jag mådde som sämst. Jag kunde ha avslutat det men valde att fortsätta. Samma när Poseidon togs bort, jag kunde ha lagt hästar på hyllan men valde att fortsätta. Poseidon var även den största anledningen till att jag fortsatte att kämpa och därför ska jag bära hans namn med stolthet. Jag kommer inte ångra den här tatueringen, jag har lagt så mycket tid och tanke bakom den och det betydde så mycket för mig att få göra den. Andra får säga vad de vill. Nu är den på plats och det känna helt rätt i magen. Vill ni veta mer och semikolontatueringar så googla på semicolon projekt så kan ni läsa mer där!
Min älskade älskade Poseidon, vi ses på andra sidan<3

  • 498 Readers

Likes

Comments

Hej alla fina, det blir ett sent inlägg idag ... Men jag tänkte iaf göra en liten catch up med er! Det var ju sjukt länge sedan jag bloggade ordentligt men det ska det bli skärpning på! Så vad har hänt nu då? Skolans tempo är lika med 20000 km/h (har pluggat fram till nu, där av det sena inlägget). Men jag har också hunnit med en massa roligt! Bland annat domarkurs, bröllop, en resa till Linköping. Jag har också klippt mig och färgat mig lila, IIIIIII LOVE IT!!! Jag hjälper till med ett "hemligt" projekt på skolan, jag är med i festkommittén och just nu planerar vi ÅRETS FÖRSTA STUDENTFEST! Be there people! Vi var på skolresa till Stockholm med fotoklassen och gick på så häftiga utställningar! Jag köpte även min älskade älskade parfym där, ingen mindre än Victoria secrets Forbidden! Jag har även en liten grej på gång till och massa annat! Så det rullar på, livet är riktigt bra just nu faktiskt. Så här får ni några bilder på vad jag pysslat med den sista tiden, vi hörs imorgon igen!

Likes

Comments

Jag vet att det är typ tusen år sedan jag bloggade och jag kommer imorgon att ladda upp ett typ "catch up" inlägg. Men nu har något hänt som jag bara måste få skriva. En kille jag känner, en kille som jag ser som en vän. En ganska bra vän, en klasskamrat. Den här kille kom precis ut "för allmänheten" om man kan säga så, med att vara gay. Och jag blir så varm i hjärtat! Jag blev så varm i hjärtat av att läsa hans ord! Så jag tänkte att jag tar och skriver ner mina egna. Jag minns det ju så väl, när jag insåg att jag var bisexuell. Jag låg på golvet i mormors badrum och pratade med min första kärlek, var nervös så jag trodde att hjärtat skulle flyga ur bröstkorgen. Då var vi bara 12 år, men det fantastiska var att han tog det så bra! Det har de flesta i min omgivning gjort och mamma och pappa som är väldigt fördomsfria tog det också jätte bra! Jag hoppas verkligen, min vän, att människor bemöter dig med detta minst lika bra som jag blev bemött. Jag kom ut på riktigt när jag var 13, det var känsligt, det blev lite fula kommentarer och det fanns fördomar, vissa tjejer som inte vågade byta om inför mig. Men jag har heller aldrig riktigt brytt mig om vad människor som inte står mig nära tycker. Jag vet hur svårt steg det här är att ta, jag vet att många inte tagit det än. Men jag vet också att i vårt samhälle blir vi bara mer och mer öppna för andra människor, man accepterar varandra på ett sätt som inte förekommit förut. Men ja, självklart finns det fortfarande pappskallar och saker som måste bli bättre. Men till alla er där ute som inte kommit ut än: jag lovar er, ni behöver inte vara rädda! Det viktigaste är att vara sann mot sig själv, att vara ärlig. Jag tryckte på min hemlighet i 12 år och vid det laget var jag nära på att spricka av frustration om att inte kunna stå för vem jag var. Det var väldigt tidigt, men jag har alltid vetat, jag visste bara inte vad det hette eller att det ens var en läggning först, jag visste knappt att det fanns något som hette läggning. Jag visste bara att en på mitt dagis tyckte att det var konstigt att jag tyckte att en tjej var söt. Men jag står fast vid min läggning och jag står för den! Det hoppas jag att du också kan göra och jag hoppas med hela mitt hjärta att du hittar kärleken så som jag och gjort!

Sist men inte minst: jag är stolt över dig!

ATM: Hej igen alla fantastiska sov gott på er och ta hand om varandra!

Likes

Comments