äntligen fredaag! just nu ligger jag i sängen och kollar lite på fb, nolajf. Tror inte jag ska göra något speci idag. nu ska jag käka lite mat, baaiii.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Onsdagar är alltid så långa, började klockan 8 och slutade 16. Riktigt jobbigt. Vet inte vad jag ska säga, har bara varit i skolan och sen varit hemma och kollat på tv och lyssnat på musik. Tror jag ska plugga lite nu sen sova.Likes

Comments

Har inte blogga på ett tag nu, man jag hade ett underbart lov, jag var först i Värnamo och umgicks med folk och hade det bra. När jag skulle hem till Stockholm hängde Elin, Natalija & Vanessa med. De var här i 5 dagar, riktigt kul och cozy att vara med dom här i Stockholm, men nu är dom inte här längre, saknar dom. Skolan började och fick massa plugg. Just nu lyssnar jag på musika och äter glass :$


Likes

Comments

Är påväg till Ullared just nu. Hittar förmodligen någonting där man kan köpa. Tror jag kommer vara där ganska länge, sen får jag se vad jag ska göra när jag kommer hem.

Likes

Comments

Var på marknaden idag med Lilan, inget kul som händer där längre. Vi gick bara runt lite överallt och snackade. Natalija kom lite senare och joinade oss så stack vi till stan och träffade Elin och Karin där och joinade oss. aja är hemma nu och ska snart gå och lägga mig. Imorgon ska jag till Ullared.

Likes

Comments

Har inte haft tid att blogga för i torsdags efter skolan skulle jag gå på handledarkurs sen kom jag hem sent så somnade direkt när jag kom hem. Fredags efter skolan åkte vi bil till Värnamo och hade ingen internet. När jag kom till Värnamo var jag hos Natalija och där var även Elin, umgicks och mycket skratt var det, saknar det. Idag var jag och handlade lite och nu sitter jag hemma. Ska ut snart med Lilian, länge sen jag såg den kinesen❤️

Likes

Comments

Hade ingen metorstid så hade bara en lektion idag, haha chill. När jag kom hem lagade jag lite käk sen har jag bara pluggat etik. Ska ha muntligt imon, kan typ inget men aja,yolo. Nu ska jag gå och lägga mig, natti folket.


Likes

Comments

tja, försov mig till 11 idag haha så sitter nu i bussen påväg till skolan. Ska ha mentorstid och efter det idrott.

Likes

Comments

Haha som ni har märkt så har jag inte tid med att skriva i bloggen, har typ aldrig tid. Denna vecka gick fett snabbt, vet inte vad jag har gjort ens haha. Men i torsdag skulle jag gå på sån handledarkurs men det var bilkö så hann aldrig dit så ska gå nästa torsdag ist. Sov ut hela fredagen, pallade inte göra någonting. Lördag pluggade jag hela dagen och idag söndag jobbade jag. Tråkig helg kan jag säga. Ajaa om en 5 dagar blire loooov, äntligen!
Loooove^

Likes

Comments

Måndag idag, helt ok. Sovmorgon till 11 sen typ inställd lektion, hälsopedagogik och inställd lektion igen. Har typ kollat på teen wolf hela dagen till nu, fett bra serie. Är ensam hemma så får sova helt ensam, läskigt, men nu måste jag gå och lägga mig, natti babes!

Likes

Comments