Header


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Jaaa.. så här ser min dag ut! Vakna upp tidigt tidigt! Från Torsås till Eskilstuna för att tävla. Direkt inpå där är det gasen i botten till Kalmar för att hinna med tåget till Danmark, Köpenhamn för att sedan ta flyget till Bulgarien, Sunny Beach. En VÄLDIGT intressant och mycket stressigt dag. Sen därefter ska jag bara njuta. Sola (inte för jag solar men njuter av värmen), Bada, käka gott och umgås med mina käraste vänner. 
Nu så ska jag bara sova i bilresan upp för fick bara 3h sömn... suck... Men jag kommer uppdatera om hur dagen har gått!
Hadeee!❤

Likes

Comments

I Lördags så hade vi bal på strand hotell i Borgholm, och här är några bilder. Fler bilder kommer upp eventuellt!
Godnatt ❤

Likes

Comments

'Bilden säger allt, roligt ju fast den högra bilden är på skämt som las till''

Om några dagar så är det min tur att gå på bal. Inget som jag är super förtjust i som de flesta tjejerna, fast om man ska vara ärlig så älskade jag bal innan. Ni vet drömma om den perfekta magiska kvällen, för mig är det rätt så mycket bull nu (sorry). Men nu så ska jag gå o bara ha det kul med mina kompisar och njuta av den stunden vi har kvar tillsammans. Och med min fina bal dejt Johanna som jag ska gå med på lördag. uwiii!!
När är er bal? Är ni taggade?

Likes

Comments

Hej, Ja jag har vari borta rääätt länge från blogga. Så låt mig göra en snabb tillbaka spolning på vad som hänt (ledsen om inlägget blir rätt långt)

Bild ovan: Här Spenderar jag kvalité tid med Josse där vi körde på en shopping runda samt en liten lunch dejt, krille kom också och joinade.
Bilden nedan: En liten mini utgång.

Bild nedan & lite till: Ja, här hade jag och min kära klass vår allra sista konsert tillsammans, Space. Och tro mig den var verkligen Spacead 😉 Med det så avslutade vår grymma konsert med lite party.

Bilden ovan: Yes, som ni ser på bilden så hamnade jag på akuten. Dom senaste vekorna har jag varit förkyld till små sjuk till super sjuk. Så jag har varit borta i skolan i någon vecka, Var borta från mina fina saknade vänner. Var för det mesta hemma sov, kunde inte göra något mer än sova, äta och gå på toa. Det var seriöst mitt liv i 2v i sträck..
Bild nedan: Finaste ida skickade en jätte omtänksam krya på dig present, vilket var super fint, grät seriöst över hur gulligt det var av henne haha. Så åter igen Ida, Tusen tusen tack
❤ Och självklart spenderade jag mycket tid hemma med mamma som tog hand om mig och vi tittade på den efterlängtade fighten Mayweather VS Pacqiao.

Bild ovan: Självklart så envisas jag med att gå till skolan trotts jag int var 100% frisk menmen. Jag var modell för Cassandra och Josefines gymnasiearbete. Sen va det lite mys besök (jag sov bara för jag blev jätte dålig den dagen)

Bild ovan: Ännu en gång så envisas jag med att åka till Tyskland för att tävla en jätte stor skytte tävling. Det var blåsigt och jag frös ihjäl och jag sköt hur dåligt som helst så jag var jätte besviken på mig själv. Sen när resultatet kom var det ännu mer till en besvikelse... Hade jag varit frisk och sköt ''normalt/så som jag brukar'' så kanske vi (sverige)laget kommit hem med en brons medalj, men tyvärr hamnade vi efter pga mig och hamnade på en fjärde plats.

Bild ovan: Jag, Wilma, Johanna, Isac och Isacs kompis + Kasper (Johannas hund) åkte till Karlskrona och åt glass för vi hade ingen lektioner på förmiddagen så vi passade på när det var fint väder. Bilden till höger var bara någon random bild i skolan med skolans gosigaste kärlekspar.
Bilden nedan: Så satt jag och Wilma på publik och tittade på årets sista stage konsert, stage mello. Vi satt och hejde på våra bästa klasskamrater! Och inget förvånade att Isac vann mello för andra gången. Sen var det bara parteeeey.

Bild ovan: Tävling i Kristianstad
Bild nedan: Avslutning på Eringsboda och reunited med Josse igen

Bild Ovan: Fick världens största paket när jag kom hem, alla mina beställningar kom hem inför bal och student! det var rena julen för mig fast i maj, mer av ''majklappar''
Bilden nedan: Så var vi på kalles release fest på hans nya singel Inge ge dig mera som ni kan nu lyssna på spotify

​Och sist men inte minst så var jag och kollade på SM-Rally i det fina vädret. Sen har inget speciellt hänt, men jag ska börja blogga på riktigt igen. ye Hadeee!

Likes

Comments