Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Nu är det bara en dag kvar till Valentine kära läsare. Jag tycker att det är en superfin dag där man kan passa på att visa lite extra kärlek och omtanke till de man älskar/tycker om/bryr sig om.
Och ni som har en crush kan ju passa på och överraska personen nu & få hen att känna sig uppskattad. I kärlek är allt tillåtet, kör på. Haha.

Sååå hur tänker ni fira den superfina dagen imorgon? Ska ni överraska någon? VAD ÄR ERA PLANER? Berätta i kommentarsfältet. SPÄNNANDE!

Hoppas alla får en underbar 'alla hjärtans dag' imorgon med massa kärlek. Puss!


Likes

Comments

Hej fina läsare.

Ber om ursäkt för att jag knappt har hunnit blogga de senaste dagarna. Har varit fullt upptagen i princip hela helgen.
Hur som helst, ídag är det måndag och jag är faktiskt på BRA humör, vilket jag inte brukar vara på måndagar. Men jag är ledig hela dagen och solen skiner. Woho.

Idag ska jag nog bara stanna hemma hela dagen och få gjort saker som jag skjutit upp i evigheter. Så som plugg etc.


Likes

Comments

Hej alla fina! Min fredag bestod av mys med min fina bästavän. Vi åt ute och sedan spenderade vi kvällen/natten med några fina vänner.

Nu ska jag gå och lägga mig, är väldigt, väldigt trött. Uppdaterar er imorgon älsklingar. Godnatt!

  • 109 Readers

Likes

Comments

Hej underbara läsare! Detta inlägg handlar om ett superbra företag som drivs av min bästavän. In och följ @saintrose_swe på instagram, jag vet att ni hade älskat det!

http://saintrose.wixsite.com/saintrose

Likes

Comments

Hej allihopa! Jag har fått en fråga som jag nu tänkte svara på i ett inlägg.

Anonym: "Hej, jag är en förvirrad kille som undrar varför tjejer leker svåra och är taskiga medan de egentligen vill ha en???"

Hej! Om en tjej beter sig så mot dig/er killar, visar hon tydliga tecken på omognad. Tyvärr är det idag såhär att vissa tjejer tror att de upplevs som "svårfångade" om de är taskiga, svarar drygt på killen, inte hör av sig först osv. Vilket är fel! Beter man sig så, är man inte en så kallad svårfångad tjej utan snarare en otrevlig person.

Att vara en "svårfångad" tjej innebär inte att man ska vara otrevlig, taskig, dryg & svårtillgänglig utan det handlar om att värdera sig själv högt, ha självrespekt, veta vad man egentligen förtjänar & ge sitt hjärta till den rätta och inte till vem som helst.

-----------

Hoppas att du fick svar på din fråga! :)

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag fick jag äntligen hem mina skjortor från Ralph Lauren. Wohoo. Super snygga verkligen!

Likes

Comments