Underbart!

Hej!! Har som hela helgen varit ganska inaktiv på bloggen det är för jag verkligen bara vilat umgåtts med människor jag tycker om och bara njutit av den lediga helgen. Mina föräldrar kom hem inatt så fick träffa dom imorse, mamma har bara varit borta i en vecka och pappa har ju varit borta i minst en månad så honom sakna man extra mycket.

Morgonen började med att mysa med föräldrarna och åt en jätte seriöst en jätte god frukost(!!) sen drog jag och mamma vidare till elgiganten där vi kollade på en ny mobil till mig. Hade kvar 2000kr kvar på min iphone 7 men ska ringa tele 2 imorgon och be om en slut faktura så jag blir av med den och fick även med mig en ny bebis hem, iphone x, så värt! Jag älskar den redan efter första minuterna. Speciellt kameran, hallå?? Hur grym?

På eftermiddagen satte jag mig i bilen och åkte till Vadstena där jag träffade Selma, fett mysigt hade vi. Vi gick på isen vid slottet, trodde seriöst att isen inte skulle hålla men när vi kom dit så åkte bilar runt på isen. Hur sjukt?? Efter det så rulla vi tillbaka till Motala åt på chill out och tog en runda till Willys där vi köpte lite gott och slutade med att vi låg i min säng kollade på youtube och hade det allmänt mysigt och kul.

Imorgon är det redan måndag men jag är utvilad känner jag och är verkligen redo för en ny vecka, har så mycket energi och har så mycket ork och vilja till saker just nu. Är det kanske vädret som ger mig lust till saker eller är det för jag inte ger all min energi till verkligen alla runt omkring mig. Innan jag går och lägger mig så ska jag fixa en lista för veckans måsten.

Kram!

Kram!

Gillar

Kommentarer

Melanc
Melanc,
det bästa med att sakna någon är när dom kommer hem. måste varit underbsrt att träffas igen 😊 iphone x har jsg hört bra om
nouw.com/melanc
Naatly
Naatly,
Åh vad härligt att träffa föräldrarna igen och en ny mobil är ju aldrig fel <3
nouw.com/naatly
sofiefriden
sofiefriden,
Ibland måste man skippa bloggen och umgås med nära och kära. 🌻
nouw.com/sofiefriden
mahirahadzialic
mahirahadzialic,
Håller med dig!
nouw.com/mahirahadzialic
clarabergertorres
clarabergertorres,
kul me ny iphone!!
nouw.com/clarabergertorres
mahirahadzialic
mahirahadzialic,
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Åh vill också ha en ny mobil 😊
nouw.com/frökenrödlök
Viktorhognas,
jag har svårt att verkligen vila ifrån bloggen! Men ibland måste man ju! Så det kan ju vara så 😊
www.nouw.com/viktorhognas
mahirahadzialic
mahirahadzialic,
Jennie
,
Men va härligt! Fina bilder också 😀🌸
Jennie,
Va härligt! Så fina bilder också 😀🌸
beautyela.se
mahirahadzialic
mahirahadzialic,
Verkligen, tack!
nouw.com/mahirahadzialic
eswensson
eswensson,
så kul med ny telefon 😃
nouw.com/eswensson
mahirahadzialic
mahirahadzialic,
Ja verkligen 😃
nouw.com/mahirahadzialic
Harriet,
Alltid kul med ny mobil✨
www.harrietgripenberg.com/