TILLBAKA TILL MOTALA

Godmorgon på er! Vaknade 11 inte så vanligt att jag vaknar vid 11 brukar sova fram till 13 annars. Men igår så kom jag hem från Kumla/Örebro hade min sista dag på praktiken i fredags hade sjukt kul sista kvällen och så kom det besök från Gävle med massor med ungdomar, kul!
I torsdags drog jag och en annan ledare iväg med 4-5 ungdomar till Storstenshöjden och åkte skidor det var också sjukt kul, har åkt skidor 2-3 gånger tidigare senast förra året med klassen och kunskapen finns kvar, skönt! Nu har jag som sagt flyttat hem igen efter 6 veckor känns fett skönt. Har även en veckas lov nu och sen början skolan igen. Tänkte ta och göra en lista på vad som måste göras idag och under veckan typ som tömma mina resväskor, tvätta kläder, städa rummet, handla, färga håret osv, tänkte att jag kan dela med mig av dom i nästa inlägg.

Kollade på Wahlgrens värld igår och så säger Pernilla till Benjamin ''du är 20 år och har inget körkort'' och då insåg jag själv att min prövotid är äntligen över för mer än 1 månad sen och egentligen hur begränsad jag hade varit utan körkort och bil egentligen. Så glad att tog det nästan direkt när jag blev 18 och så tacksam att jag hade möjligheten.

Kram!

Gillar

Kommentarer