Sååå Tacksam

Hej på er!! Har varit ganska tomt denna veckan på bloggen men har varit både skönt och jobbigt för mig. Har haft bloggen i bakhuvudet men har bara umgåtts med mina nära och kära och det var nog detta jag behövde speciellt denna helg. Föräldrarna har ju kommit hem och har umgåtts massor med dom och sen även mina vänner, så j*vla tacksam att jag har dom. Hade en diskussion med en vän till mig där jag berättade att jag inte hade några vänner men personen rabblade upp namnen på personerna jag umgås med och sa hellre 2-3 äkta vänner än 100 oäkta vänner, och det är så sant. Denna veckan har även varit ganska jobbig för mig men inte så att jag inte överlever, det har hänt en del i det privata livet och därför har det varit så skönt att man har vänner vid sin sida och tar sin tid och energi på att lyssna, så skönt och så tacksam verkligen!!

Så vad händer idag? Har precis städat undan lite i rummet ska verkligen försöka och sätta mig och plugga men känner jag mig rätt kommer jag pilla med annat, ska även hjälpa mamma lite med henne hemsida och planera lite blogginlägg och fotografera lite. Har en del mail jag måste fixa med också... Men det blir en ganska produktiv dag men ändå ganska lugn dag då jag känner att huvudvärken börjar komma fram men det löser sig nog ändå. Avslutar kvällen med ett avsnitt av ex on the beach, det blir en bra söndag ändå.

Ideal of sweden asså WOW!! Köpte mig en ny mobil förra helgen och såklart köpte jag med ett skal också, valde ett skal från Ideal of sweden mina favorit skal! Love it!

Kram!

Gillar

Kommentarer