Reunion

Hej på er! Under fredagen och lördagen var det ganska tyst på bloggen tyvärr men i fredags stod det ett jobbpass på schemat från 14 till klockan 00 och avslutade kvällen med världens huvudvärk ville bara spy så fort jag gick upp. Igår stod även ett till jobb pass på schemat från 16.30 till 23 direkt efter drog jag mig till Johanna (vi gick i samma klass gymnasiet) där det var fest och nästan hela gänget från gymnasiet (de som umgicks mest) samlades och hade kul. Känns skönt att man vaknat helt utvilad och inte är bakis, jag hade kul ändå ut alkohol och gud vad jag har saknat alla och det var såååå kul att snacka om alla minnen tillsammans jag har nog inte skrattat så mycket på ett bra tag, det måste göras om igen. Tyvärr hann jag inte ta några outfit bilder då jag åkte direkt från jobbet men jag tog några selfie bilder med några under kvällen som jag kan ladda upp.

Så.. vad händer idag? ​​Ska förbereda blogginlägg, ska städa rummet byta lakan och så, ska göra klart ett skolarbete men tror inte det är mycket kvar har bara skjutit upp det under veckan. Får se om jag drar till gymmet kanske går ut och fotar också men som sagt har en del att göra så bara dags att hoppa upp ur soffan och städa. 

mmmm kvalitets bilder.. not.

tog en snabb spegel bild när jag kom hem i mitt stökiga rum där kan ni se min outfit. Svarta jeans från gina, vit ny body från gina och mitt bälte från gucci.

Kram!

Gillar