Rensar för fullt

Klockan är strax innan halv 4 och detta är andra inlägget för idag, woop woop! Tycker att jag hunnit med en del redan, har legat först i sängen kollat youtube gick upp rensade mina två resväskor efter det så hade jag spring i benen började städa i köket, tog ut disk tog in disk, städande undan nästan allt som låg framme. Passade på att städa undan i hallen också och även rensa där hittade 4 hoodies jag liksom hade när jag gick i högstadiet... så undrar verkligen när vi rensa där senast eller mamma är ganska bra på att spara på saker så de var kanske hon som trodde jag skulle fortsätta använda kläderna. Städade och rensade även i vår andra toa vi kallar den ''lilla toan'' egentligen är det typ bara pappa som använder den men där hitta jag liksom trasiga solglasögon, myggmedel som är typ 4 år gamla och typ armband sen jag gick i högstaidet så allt slängdes. Tröjorna jag hittade ska jag skänka sen var det lite av min bror kläder och typ kepsar också och det ska vi också skänka.

Jag tycker faktiskt jag och även min familj är bra på att skänka saker jag brukar rensa min garderob varje halvår samma sak min lillebror så antigen så skänker vi dom till myrorna eller röda korset annars ner till Bosnien om det är någon som ska ner dit. Jag rensade senast för 1 eller 1,5 månad sen massa grejer jag hade sparat på mig typ wish grejer jag inte kan ha på mig eller är nöjd med och annat onödigt som bara tog plats. Rensade även mitt smink kanske för 3-4 månader sen asså en full kasse som jag slängde och en full kasse som jag skänkte till kompisar.

Tänkte att jag idag ska fortsätta rensa och städa mitt rum tänkte rensa och städa undan i garderoben och sminkhörnan så får vi se om jag får ihop något. Under denna veckan eller nästa helg ska jag få med min mamma att rensa lite i skåpen i köket, hennes garderob och andra skåp för hon samlar verkligen på sig så mycket skit. Hon satt med massa papper för företaget medan jag resande hon höll på att få en hjärtinfakt för hon såg hur mycket skit jag ville slänga men enligt henne skulle vi använda saker som inte ens jag eller min lillebror får på sig. Kan bara tänka mig vad hon har i sina garderober, kollade lite snabbt hittade liksom kläder med prislappar kvar, och hon klagar på att jag har mycket kläder. Jag har även vikt lite tvätt och satt igång en tvätt maskin så tänkte idag ska det tvättas hinner nog två tvättar till och det ska vikas kläder också och ska verkligen försöka få i ordning i mitt rum. Får se om jag ens kommer ha tid med något annat idag än att rensa och städa men bara att passa på när jag är på hugget och jag älskar när man rensar det man inte behöver.

Började som sagt dagen med lite youtube i sängen och skrev ner en låååång lista vad som behövs göras under veckan som kommer. Här kommer några av punkterna.
- Städa undan i rummet
- Rensa garderob och sminkhörnan
- Handla mat
- Tvätta
- Göra klart det sista på rapporten
- Färga håret
- Skicka iväg paket
- Åka till stan
- Skriva ner blogginlägg

Rensa mina resväskor, allt ska tvättas.

Köket, check! Behövs bara rensa några av skåpen. Mamma rensade senast för 2 månader sen så tror inte det finns så mycket kvar, behöver nog bara hjälpa henne att slänga det hon inte vill slänga haha.

Pianot är verkligen en plats man lägger allt och ingeting. Allt från nycklar till hårborste till skolböcker, väskor och papper.

Vika tvätt och tvätta det är något jag faktiskt tycker det är kul.

Kram!

Gillar

Kommentarer

Ameliaahlgren
Ameliaahlgren,
Super bra att skänka bort kläder! Man kan även skänka till stadsmissionen. Myrorna har jag hört dåliga saker om så bättre att ge till någon annan!
nouw.com/ameliaahlgren