fingrarna värker

God kväll på er! Har varit dött här under dagen för jag hade först lite sovmorgon till halv 11 så skönt och behövs lite oftare tycker jag. Strax innan 12 drog jag mig mot skolan för att ha handledning med min lärare och efter det satt vi (killen jag skriver examensarbete med) och bara skrev och skrev, tog några små pauser köpte lite energi dricka och fortsatte tills fingrarna värkte och huvudet började göra ont. Vi kom väldigt långt idag och fått mycket gjort idag så det känns skönt sen kör vi samma sak imorgon och på torsdag. Inte långt kvar nu tills det ska bli klart. Längtar!

Åkte hem strax innan 5 och va hemma runt halv 6 och sen dess i över en timme har jag legat i sängen och spelar spel, har inte ens märkt att det gått mer än en timme?!? men är helt besatt av spelet, spelet heter hayday och man typ tar han dom om en farm, eller aa man bygger sin egna. Har spelat det innan så var på nivå 50 så fortsatte bara på min gamla farm.

Har glömt bort typ att käka något mellan lunchen och middagen så dags att göra kanske pytt-i-panna?? Sen ska jag försöka slita mig från spelet och göra lite vettiga saker. Ska skriva ett till blogginlägg (förhoppningvis), fota några klädesplagg och försöka ta mig till gymmet, är fortfarande lite förkyld så får se!

Kram!

Gillar

Kommentarer