Få ihop dagarna & ett spelberoende

Hej på er! Känns som att bloggen blir tommare och tommare men nu försöker jag få ihop mina dagar så gått det går och tyvärr är bloggen ganska låg prioriterad men när examensarbete är klart kommer det blir bättre än någonsin. Alltså efter jullovet, jag lovar.

Idag spenderade jag hela dagen i skolan kom hem vid halv 5 men det var bara att byta om för att ta ett pass på gymmet, Olivia hörde av sig så vi drog dit tillsammans. Kul att ha sällskap och tiden går sååå mycket fortare. Det blev 15 min på löparbandet sprang så mycket jag kunde sen stod det rygg på schemat.

Som sagt försöker få ihop mina dagar, min vardag men har blivit hel besatt av ett spel som heter hayday, kan sitta och spela flera timmar utan att jag märker det. Jag vet dock att snart tröttnar jag, så är det med alla spel men det är faktiskt jobbigt med att ha ett sånt beroende. De timmar jag lagt ner tex igår eller idag hade jag hunnit ta ett till träningspass eller bloggat?? Eller gjort det jag behöver göra. Framförallt plugga.

​Ska göra nya fransar imorgon! Tagga!

Kram!

Gillar

Kommentarer

AttViljaAllt
AttViljaAllt,
Jag blir också beroende av spel med jämna mellanrum. Som håller i sig ett tag tills man tröttnar.. livet ändå 😎
nouw.com/attviljaallt