Detta har hänt

Hej på er, det var ett tag sen, jag vet. Mycket har hänt och tiden har inte funnits för bloggen. Dags att försöka sakta men säkert satsa på bloggen, hela kvällen igår att jag och försökte gör om min design på bloggen och är ganska nöjd nu kanske gör om några ändringar till. Sååå vad har hänt när jag inte bloggat? Jag blev godkänd på examensarbetet vi fick några få kompletteringar som vi gjorde under en dag och efter det fick jag jullov, underbart!

Julaftonhar varit, vi firar inte jul men i år umgicks vi hela familjen och köpte lite julklappar och åt god mat.

Nyår spenderades med Selma i folketspark. Sen har även min mobil gått sönder så har min gamla iphone 6 och det är också en anledning till att jag inte kunnat blogga, den laggar och kameran är sämst men får min mobil start, skönt!

Dagen innan nyår hade min kusin förlovningsfest!

Vad har jag gjort mer? Ätit massa med sushi, haha. En dag så rensade jag alllllt, hade så mycket skit som jag slängde och kläder jag har skänkt. Har även kollat på en del fotbollscuper nu under vintern och umgåtts med nära och kära. Gjorde även en spraytan så skönt att vara brun, mår så mycket bättre då haha.

Fick äntligen hem mitt efterlängtade bälte som jag längtat så mycket efter.

Har även köpt mig en tv väldigt välbehövligt men insåg att den var för stor men fick sätta upp den på väggen så var problemet löst. Sen har jag bara legat i sängen och tagit det lugnt använt min tv som aldrig förr. 

Nu bor jag typ i Örebro/Kumla på heltid i 6 veckor, har praktik på vivalla fritidsgård, sjukt kul och jag trivs. Så är där totalt 6 veckor och kommer hem på helgerna.

Kram!

Gillar

Kommentarer