Behöver en förändring

Dagarna består endast utav praktik, igår åkte jag och en som jobbar på fritidsgården till ett ställe fikade och umgicks skönt att inte bara komma hem och sova direkt. Är inne på min sista vecka och jobbar sista dagen på fredag sen ska jag tillbaka till Motala. Saknat mina rutiner och mina nära och kära. Dagen idag består av praktik och efter det ska jag nog bara ta det lugnt, kolla film som vanligt. Inte så kul att blogga när det inte händer något speciellt.

Btw har tagit bort all fransförlägning, fick nog igår kväll för alla bara stack ut lite över allt och har saknat att bara gnugga mina ögon haha. Har gjort förlängning i ett års period och kände väll att jag inte pallade inte mer för att de inte såg bra ut när dom började gå av. Men nu.. ser inte ens ut som en människa, ser så mycket tröttare ut, ser ut inte ut som att jag har några fransar ens sjukt fult! Men tänkte att jag låter dom vara nu denna vecka och nästa vecka det är ändå sportlov och ska även testa ha mascara på även fast jag hatar det för att slippa ha förlängning ett tag iallafall. Ser det fortfaranade förjävligt ut så får jag väll börja igen... Vill helst skippa det helt och börja använda mascara och typ lära mig appcliera lösfransar vid speciella tillfällen. Men vi får se.. sjukt vad fransar kan göra, får bita ihop 2 veckor.

Känner att jag behöver mer förändring, typ färga håret kanske klipp mig men vågar nästan inte ens göra något för är rädd att det ska se ut som skit ändå.

Tittar tillbaka till bilder från september, mitt hår var ju faktiskt fint där, mörkare och kortare. Ett alternativ kanske?

Kram!

Gillar

Kommentarer