Tiden flyger fram och jag har inte riktigt haft tid/inspiration att skriva här, men ska försöka komma igång lite smått igen :)

Matilda är nu 6, 1/2 månad och hon har växt så otroligt mycket. Det händer verkligen nya saker hela tiden!

I sommar har vi inte gjort allt för mycket.. Det har blivit ett par vändor till Malmö och en till Norrköping annars har vi bara varit hemma i Karlskrona.
Tänkte skriva ihop något lite mer utförligt om semestern lite senare.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

För exakt en vecka sedan så döptes vår lilla tjej, Vera Matilda.
Det blev en väldigt intensiv helg med att få ordning på allt... Lokalen skulle dukas, mat skulle lagas, fika skulle bakas och mycket mer.
Som grädden på moset hade jag ju också lyckats boka in dopet dagen efter vi va bjudna på 30års fest hos en nära vän, så det gjorde det ju inte mindre stressigt 😁

Men allt går om man vill, det är mitt motto de!

Och det gjorde det ju också! Matilda fick ett fantastiskt dop. Snällare än vad vi förtjänar va hon också, trots att hon va övertrött så sa hon inte ett ljud på dopet och sedan sov hon sig igenom nästan hela "festen".

Tusen tack till alla er som va med och firade Matildas dop och tack för alla hennes fina presenter! ❤️

Likes

Comments

Idag är vi ute i Jämjö och passar Saga, Matilda o jag.
Så när båda de små sov passade jag på att gjuta några rabarberblad i betong.
Sista bilden är på hur de ser ut när de är klara (gjorde de för några år sedan till min mamma)

Likes

Comments

Senaste veckan har varit lite stökigare här hemma. Matilda sover inte som hon har gjort tidigare på natten utan vaknar några gånger varje natt och är panik hungrig= gallskriker ända tills maten är i munnen på henne (det går inte direkt att smyga upp med henne).
På dagarna sover hon visserligen mer än vanligt och vill gärna vara klistrad i famnen hela tiden. Kan nog dra slutsatsen att hon är i en av alla de där tillväxt perioderna. 😁

Likes

Comments

Vissa dagar när inget annat än att vara klistrad i famnen hjälper.. Idag verkar vara en sådan dag. Men det går ju inte att bära hela tiden. Man måste ju försöka hinna med sig själv också, få i sig lite mat, springa på toa mm. Man får försöka passa på nu när hon sover.

Vi har haft lite problem med Matildas mage ett tag eftersom hon lätt kan få lite magknip eller bli lite förstoppad. Speciellt nu när hon mestadels får ersättning.
Man känner sig så hjälplös och vet inte riktigt vad man kan göra för att hjälpa henne, vi köper hem olika sorters ersättningar för att testa vilken som är snällast mot magen osv. Just nu har vi köpt hem NAN 1 sensitive och hoppas på att det ska funka bättre..

Likes

Comments

För ett par dagar sedan blev det en härlig kvällspromenad i Jämjö med Saga och Matilda. Riktigt mysigt att gå mellan åkrarna i solen☀️

Idag har det ju varit desto tråkigare väder... Regn och minst 10 grader kallare 😓 men vi ska inte klaga vi har haft en bra dag ändå, först frukost och en runda på stan med svärmor och svägerska.

Sedan nu ikväll har vi varit och kollat när Jimmy sprang blodomloppet med sitt jobb, därefter avslutades det med lite grillning hemma hos den ena kollegan/chefen.

Nu säger vi god natt och önskar alla en fortsatt trevlig kväll!

Likes

Comments

Eftersom det inte varit världens roligaste väder idag så väljer jag att skriva om gårdagen istället.

Igår blev nämligen vi och min pappa medbjudna av min lillasyster och hennes pojkvän att köra till Kristianopel och ta en fika på Sött och Salt. Det va inte riktigt lika varmt igår som det har varit tidigare i veckan men det va ju ändå soligt och fint. Det är verkligen fint i Kristianopel, alla söta sommarstugor, campingen, cafét... man får riktig semester känsla när man är där!

Senare på eftermiddagen så va det dags för mig att gå på AW med jobbet. Fantastiskt roligt att bara få sitta och prata ostört med god mat och dryck. Undertiden jag va där så körde Jimmy och Matilda ut och besökte en av Jimmys kompisar i Lyckeby.


Likes

Comments

Jag måste erkänna att jag har lite svårt att slita mig från mitt jobb nu när jag är mammaledig.. Tror jag är och hälsar på minst två gånger i veckan. Jag jobbar ju som florist när jag inte är mammaledig.
Man vill ju se vad det är för nyheter som kommer in och prata lite med kollegorna som man är van vid att träffa nästan varje dag innan.

Men visst har jag ett rätt bra jobb ändå, så mycket bättre jobb miljö kan man nog inte ha om jag får säga det själv!

Kan varmt rekommendera att gå dit om man är i Karlskrona! Vad sägs om att avnjuta en god lunch på innergården från våra trevliga grannar på resturang Landbron samtidigt som man kan sitta och njuta av Lindohfs blomsterhandels fina blommor.

Likes

Comments