• Blogkeen
  • Nouw

Ja, just precis! Äntligen måndag! Jag har kommit underfund med att genom att plocka bort alla negativa ord och ersätta t.ex "Jag e såå trött!" med t.ex. "Äntligen måndag!" kan man träna bort negativa tankemönster.
Kan man bara se nåt positivt i varje dag om det så bara är en riktigt god kopp kaffe eller liknande så skapar man sin bästa dag.
Jag menar allt beror ju på hur du väljer att se på saker och ting.
Nu finns det ju givetvis dagar när man inte är på topp och det känns hopplöst att vända på, men jag tror verkligen på att man själv kan styra mycket av sin tillvaro åt det positiva. Hjärngympa! Idag är en helt ny dag och varje ögonblick ett helt nytt sådant. Idag kommer bli en bra dag! ❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Spenderat en stor del av kvällen med att arrangera om styckena i min bok. Ganska nöjd hittills även om det krävs en del omskrivningar när man flyttar runt text. Känns ändå som om storyn blir mer tydlig nu när min "timeline" känns mer korrekt.
I princip omöjligt att somna nu dock..

Likes

Comments

Jag tycker om att inreda. Har dock svårt att få till den där riktiga mysfaktorn i vårt hus. Men Rom byggdes inte på en dag. Det är detaljerna som gör det så fixar och trixar lite i taget och nu börjar det bli fint.
Går inte att möblera om på så många sätt så byter ut lite prydnader och flyttar runt dem ist.
Blev riktigt nöjd med senaste inköpet. Rea på Mio och Enkla så blev en vas från Mio och fusktulpaner samt videkissar från Enkla att ha i. Videkissar förknippar jag av nån anledning med min barndom och tycker det är sååå fint!

Likes

Comments

Hela familjen har trillat dit med influensa! Netflix och Super Mario som gäller här! Ska försöka mig på att kickstarta inspirationen och skriva lite sen efter ett par Alvedon o några koppar te till.

Likes

Comments

Sen så långt tillbaka jag kan minnas har jag velat skriva. Skriva låtar, dikter, berättelser...

Drömmen är att skriva en bok och få den publicerad. Nyligen tog jag äntligen tag i saken och började skriva på min bok.

Mitt största hinder har väl egentligen alltid varit tiden, eller snarare bristen på den. Men så insåg jag att den där tiden måste jag själv ta. Den kommer aldrig erbjudas av någon annan.

Genom att göra allt annat med sin tid, bortsett från det man brinner för, gör man sig själv till sin värsta fiende. Jag har bestämt mig för att vara min egen bästa vän. Jag har bestämt mig. Livet är nu.

Jag har förhoppningen att min bok kan bli riktigt bra men skulle den inte nå hela vägen så har jag ändå försökt.

Våga drömma!


Likes

Comments