New rules

Det finns få saker som är så kraftfullt som ett riktigt starkt kompisgäng, förutom bandet mellan förälder och barn, och mellan syskon. Men vissa stunder i livet är det just kompisgänget som ser vad man behöver, är sådär hård med en som man kanske behöver då, visar en sanningen, får upp en på fötterna och håller kvar dig på rätt väg framåt tills att du själv kan se rutten klart och tydligt igen. Ibland ser vi ju inte själva vad som är dåligt för oss, och det är där de kommer in. Vännerna. Skyddsnätet som fångar oss innan vi slår i backen, och höjer marken under fötterna så det inte blir ett lika högt fall nästa gång.

Jag har så mycket att tacka mitt skyddsnät för. Även de vänner som har flyttat långt bort, har gått en ny väg i livet och vi kanske inte ses lika ofta, när det gäller så finns de där. I Ur och skur. De lyfter upp mig på fötterna igen. Och jag hoppas att jag gör detsamma för er.. ❤😙

Livet förändras hela tiden, nya förutsättningar kommer med förändringarna, och nya människor.

Nya människor som också blir viktiga och som behöver ett eget skyddsnät. Det har framförallt tillkommit någon i vår närhet som betyder alltmer för mig, nån som jag hittills har haft svårt att nå fram till. Men nu äntligen förstår vi varandra. 

Jag känner där jag är nu att jag är stark, och att det är min tur att vara nätet som fångar upp hon som faller. Och det gör jag gärna.

Vi tjejer måste hålla ihop. 💪

Gillar

Kommentarer