Jag kollar på dig djupt in i ögonen, ögonen som sett saker ingen borde gjort. Du kan ju inte rå för det, jag vet. Men du är inte bra för mig. Du har fel kompisar, kommer snart hamna i bråk igen. Du slåss, och skriker på de som inte är med dig. Du letar efter bråk, din uppväxt var hemsk. Du får mig att ifrågasätta mig själv. Jag älskar dig, men du är inte bra för mig.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Den sjunde shoten svider i halsen, och jag känner kväljningen av den fruktansvärt äckliga smaken. Jag börjar bli riktigt varm,och snurrig. Jättesnurrig faktiskt. Jag går mot läsken som står uppställd på bordet i köket. Och jag sköljer ner med någon billig variant,som inte smakar gott.


Jag vänder mig om och ser honom stå där,i hallen. Iklädd hans favoritskjorta,med ytterjackan på hälsar han på hans grabbar,som han själv kallar de. Vid det här laget har vodkan hunnit ikapp mig,och jag tänker inte riktigt klart längre. Snubblandes fram tränger jag mig fram till honom. Mina ögon är bara på han,och hans kompisar förstår och rör sig bortåt. Jag hinner inte uppfatta det förräns han omfamnar mig och jag andas in hans parfym som jag älskar så mycket. Jag möter hans blick och lutar mig mot hans läppar. Men han viker bort huvudet,och släpper taget om min midja. Jag tittar runt mig och inser att fler från festen kommit hit för att hälsa. Han vill inte visa oss framför några andra,förutom hans kompisar. Som redan kommit på oss.


Jag går mot vardagsrummet där resten dansar. Min favoritlåt var på men jag kände ingenting. Jag var så less på dethär,jag ville ju bara visa hela världen min finaste. Men det ville inte han. Jag rör mig ändå till musiken och försöker ha kul. Låtar spelas,människor sjunger. Men jag känner ingenting alls.


Tills jag känner en hand snudda vid min rumpa och upp mot midjan. Fjärilarna känns i magen,eller förresten känns det som ett jävla zoo. Nu funkar det för han att visa mig inför alla,eftersom han nu va full och ingen skulle misstänka att det var något annat än fyllestrul. Han böjer sig fram och drar mig närmre,och vi kysser varandra. Han drar med mig in på toaletten. Jag följer med,som hans leksak gör jag allt som han vill. Jag sätter mig gränsle över honom och vi strular en lång stund, han har händerna på min midja. Och nu föll jag för han. igen.

Likes

Comments