Header

Hej alla underbara läsare!

Idag tänkte jag skriva om mitt hårs historia. Låter kanske lite fjuttigt men jag ville dela med er om vad mitt hår varit med om hur det sett ut och hur det ser ut. Så vi får väl börja!

Bilderna här ovan är så mitt naturliga hår ser ut, fast jag har slingor i men är ändå naturligt såhär ljus och blond. Eller jag var nu under åren har min naturliga hårfärg blivit mörkare men den vet jag inte hur den ser ut då jag inte låtit det växa ut ännu men jag ska.

Sedan tonade jag håret mörkt blått, och ja det var så ovant att se håret komma fram vid ögonen och det var mörkt. Jag som varit blond och ljus hela livet till att färga det blått och mörkt var stort men jag ångrade det aldrig jag älskade det! Så jag behåll färgen men under tiden så blev det urtvättat och såg grått ut vid min utväxt. Så jag bestämde mig för att färga om det till en ny färg.

Jag färgade det rosa, lila och blått, de är i tre sektioner men syns antagligen inte så färgen var i ordningen jag sa. Jag fullständigt älskade denna hårfärgen, för att även när den blev urtvättad var den snygg! aldrig älskat en hårfärg mer än denna, skulle så gärna vilja ha tillbaka den! Den passade så bra med min utväxt senare då den rosa var ljus och min utväxt också var det så det smälte ihop med varandra.

Så det här var när jag va på matrix education i köpenhamn som modell jag har skrivit ett inlägg om detta så läs gärna det om du missat de! Men på undervisningen så klippte han mitt hår och färgade det lite så som han ville ha det jag fick säga ja eller nej så jag fick välja själv men jag sa ja till det mesta vilket jag ångrar idag. Jag älskade detta några veckor men idag hatar jag det. jag gillar inte frisyren jag är klippt i eller denna hårfärgen som jag hade den bara blev urtvättat grön och orange och gul. De färger jag hatar att ha i håret! så jag färgade om det. men tyvärr så växer inte mitt hår så snabbt även om jag vill det men jag får skylla mig själv att jag sa ja till att bli klippt.

Så det här blev nästa hårfärg och jag skulle bli blond men håret blev både gult och orange och som ni vet hatar jag de färgerna så vi fick komma på en annan lösning. Och det blev såhär. Jag älskar den lila färgen och att den fortfarande är ljus! Så denna färgen skulle blekas upp nu i sommar och badas/tvättas bort så jag kunde få en finnare blondare lock!

Och idag ser den ut såhär!

fortfarande jätte missnöjd med sättet jag ät klippt på men det får börja växa fortare. men jag älskar att det nästan är blont, det är rosa men jag tycker inte att det syns sådär jätte mycket. det är också lite orange men syns inte på bilder eller när det är torrt typ syns litegrann men inte störigt och jag älskar färgen i håret så nu ska jag vara försiktig med mitt hår och bara låta det växa ut så jag bara ska kunna älska mitt hår.

Under denna process blev jag bara helblonderad en gång, och en blonderingtvätt men den är inte alls lika aggressiv. Mitt hårs kvalitet är jätte bra jag tycker inte att det är slitet alls och det är lent och fint. Hårets kvalitet är perfekt men skulle bli helt förstört om jag skulle blondera det igen så det kommer det inte bli mer än på det ny utväxta håret ifall det nu behövs. Så vilken av hårfärgerna har varit er favorit kommentera det gärna så får jag höra vad ni tycker!

Så ses vi snart. Pöss!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej alla!
Jag är ledsen jag inte skrivit ett inlägg på länge men jag är så dålig på att ta bilder och göra saker som jag egentligen inte gör dagligen.
Plus att jag är väldigt dålig på att komma ihåg att skriva och ta fina bilder och lägga upp på bloggen. Jag tycker det är roligt! Det är inte för att jag tycker det är tråkigt utan bara att jag inte får motivation eller idéer till att skriva.. men det har jag som mål att bli bättre på!
Ni får jätte gärna komma på vad jag ska skriva om och vad ni vill läsa om! Skulle varit kul att skriva nåt ni vill läsa!

Men på sista tiden har jag bara börjat mitt sommarjobb inte mycket mer kul eftersom det varit dåligt väder här i Skåne. Men jag har börjat läsa vilket är OVANLIGT när det gäller mig jag har inte läst en bok sen typ 7:an vilket nästan är 3 år sedan! Så men för första gången i mitt liv tycker jag att det är roligt att läsa! Så jag ska göra det på Öland.

Tror inte jag sagt något om Öland så förklarar kort, jag ska till Öland nu i somnar med min pojkväns familj och mormor, morfar och små kusiner så bara några av dem haha. Men ja dem ville ha med mig så jag ska dit i två veckor och kampa. Dem gör det varje år och har sen Benne var liten. Så jag blev jätte glad när dem frågade om jag vill med.

Så det är typ det ända roliga jag ska göra denna regniga sommar. Haha inget kul mer än jobb typ. Inte för att jag är missnöjd med det älskar att bara ligga hemma och kolla serie och mysa varje dag men Benne. Jag älskar det.
Men hoppas alla ni har en rolig sommar, och ska hitta på något kul!

Och om ni undrar om jag bloggar på Öland så, såklart ska jag försöka göra det! Så mycket jag bara kan! Och orkar är ändå iväg men pojkvännen familj så kan inte bara sitta och skriva hela tiden för ibland tar det ett tag att skriva!

Ha en rolig sommar så ses vi snart!

Likes

Comments

Igår hade jag skolavslutning och vi firade på skolan lite gran men inte alls på den nivån man firar på grundskolan. Det var mer vi säger hej då och lyssnar på lite musik i aulan, ingen speciellt. Alltså inga blommor inga presenter eller fika eller sådant. Fast vi nere i frisör fikade dock tillsammans dagen innan, så vi fick vårt mys!

Men jag hade på mig kläderna nedan och tydligen har Linn Ahlborg dem också inte för att jag ska veta det då jag inte tittar på denna youtuber. Men jag tyckte om tröjan och valde att ha den på skolavslutningen. Jag ångrar det inte jag tycker den är jätte fin och somrig, den är luftig så blir inte så varm heller.
Sedan på kvällen blev jag bjuden på min systers klasskompisars grillkväll! Jag är bra kompis med hennes klasskompisar brukar hänga med dem. För av nån anledning så är det så mycket lättare att prata med dem än det är med min egna klass., (Ingen illa menat). Det kom dock många människor jag inte kände eller trodde jag ens skulle tycka om, men dem var sköna människor faktiskt och jag tyckte vi klicka väldigt bra. Vi grillade någonstans ute i skogen på en kundvagn tydligen, för det hade dem hittat och fixat.
Vi pratade mest hela kvällen många av oss drack knappt någonting, nån cider typ för att det var gott. Jag smackade dock bara för att jag bara kände några stycken så bra plus att jag inte visste vart jag var i Bjuv! Men jag klagar inte jag hade lika kul ändå!
Vi drog hem rätt så tidigt vid typ 23:00 för då gick sista tåget. Men vi kramade alla hejdå, alla var så kramgoa men tror dem var det för dem var rätt så fulla. Men gör inte mig någonting det var jätte trevligt att säga hejdå med en kram tycker jag. När den fullaste kramade mig trodde jag fan att han skulle kyssa mig han var så nära ansiktet och han hade redan hånglat med några andra och sen vet han inte att jag redan har en pojkvän. När vi träffade honom innan på dagen så trodde han jag var min syster att jag hade färgat håret. Men jag sa till honom att jag var hennes tvillingsyster han trodde inte på mig. Förens han kom ut "jag såg dig därinne" sa han, det var det roligaste jag varit med om aldrig träffat någon som reagerade så som han gjorde på att vi var tvillingar! Hade lätt gått in i affären igen och sätt hans ansiktsuttryck ännu en gång.
Men såhär såg min skolavslutnings kväll ut och skulle gärna göra om den! Men vi har hela sommaren på oss så vi har gott om tid.
Vad gjorde ni andra eller bär har ni sommarlov?
Kram!

Likes

Comments

Som ni läser på titeln så var det så kallat "öppet hus" hos en kompis till mig. Det menades med att vi skulle till hans egna lägenhet och äta och så hälsa på helt enkelt. Vilket var jätte mysigt.

David och hans tjej bjöd oss på mat och det blev pommes och chicken nuggets, det var jätte gott. Hannah (Davids flickvän) är duktig på att laga mat, iallafall bättre än mig!
Vi prata lite under tiden, skrattade och hade mysigt. David tog sedan fram sitt egna gjorda spel som vi spelade en stund, tills vi alla bestämde oss för att göra ett nytt spel tillsammans. Det spelet vi gjorde har roliga och jobbiga utmaningar så som att man ska bete sig på ett speciellt sätt, eller klara av att göra några utmaningar på en vis tid. Så det vi gjorde var att göra en längre bana med lite mer olika saker att göra under spelets gång så att vi hade något att göra.

Vi hann aldrig spela dock då klockan blev över nio på kvällen och vi var tvinga att gå hem då vi hade nationella dagen efter.
Det var en av de roligaste kvällarna jag haft på länge! Måste göras om med de fantastiska människorna!

Likes

Comments

Ibland tror man att man passar in men ändå så gör man inte det? Är det för olika intressen eller personligheten eller att folk bara tycker man är jobbig? Är det för man har svårt att passa in som person hos andra? Varför passa in hos vissa men inte andra?
Jag vet inte om jag passar in... skolan eller annars. För jag är en sån människa som behöver få saker förtydligat för jag inte mår bra alltid. Vuxna människor gillar mig utav vad jag hört och dem i min ålder verkat ha motsatsen. De verkar inte tycka jag är något/någon att bry sig om (lite grovt sagt jag vet). Jag har fått höra hela mitt liv du är söt, snäll och en bra vän varför skulle ingen vilja bli vän med dig? Du kommer aldrig ha problem med vänner!
Men det är just det. Jag har svårt att få vänner, klart finns det alltid dem som jag klickar med det har alla. Men annars är det svårt, och de människor jag klickar med är aldrig med mig på det sättet som att vara i samma klass eller andra ställen att ses så. Jag vet inte om det är för att jag försöker få vänner och passa in som gör att det inte går, alltså att jag inte lyckas vara mig själv. Allt jag önskar är att kunna vara mig själv och sluta tänka på att bli gillad eller inte. För att vara sig själv är det största JA man ska ha. Men ibland kan det vara svårt att vara det för att man önskar att bli gillat och få vänner.

Jag hatar när folk jag känner att jag kommit nära och bra vän med säger "jag har kommit närmst Calle" tex. För, för mig är det som att allt ja känt/känner har varit i onödan jag har försökt och trott jag lyckats... men ändå misslyckats.

Även fast att alla säger att man är en familj betyder det inte att alla passar in. Det kommer alltid finnas den personen som är utanför. Tyvärr är det jag denna gången, och det har hänt för men jag har ändå alltid haft någon, som min syster eller pojkvän på skolan. Denna gången är jag helt själv, och gör allt jag kan för att passa in.

Likes

Comments

Igår tisdagen den 18 april så hade vi uppsättningsmodeller för första gången. Vilket för det första var såå roligt! Och för det andra lärorikt!
Jag har då gjort något som heter overlaps och loops (olika tekniker) som jag valt att blanda ihop vilket jag blev så nöjd med! Just loopsen hade jag inte fått så bra betyg i när vi väl hade prov fredagen innan lovet, så jag valde att göra det just för att säkra min plats i att få högre betyg i det. Och jag blev jätte nöjd denna gången! Vi brukar bara göra 5-7 st loops men jag gjorde 17 st vilket är många fler! Och tog så lång tid, ca två timmar (bara loopsen). Jag lärde mig hur jag skulle göra loopsen bättre desto fler jag gjorde och känner mig bättre än innan vilket är bra då jag behöver betyg MINST över C för att få bättre slut betyg i ämnet frisör.

Men vad tyckte ni om frisyren? Kommentera gärna och såg bad som vad fint vad det liknade och vad man kunnat ha det till!
Pöss!

Likes

Comments

Då var påsklovet slut och det är skola igen... vad man har längtat efter långa dagar och tidig morgon, inte riktigt eller?
Men iallafall, på självaste lovet har jag hittat på en hel del. Som tex, varit i Stockholm och bowlat med pojkvännens släkt. Ska jag gå in mer på detalj? Ja okey.

Vi börjar med Stockholm. Om du inte redan visste det så bor jag i Skåne och hade aldrig varit i Stockholm så det var första gången för mig. Vi åkte mest dit för att titta på vada museet och lite sånt vilket alla i min familj tycker om att göra.
Sen så passade vi på att gå på Drottninggatan efter allt det som hänt... det var jätte vackert hade kunnat gå på gatan i timmar och tittat på blommorna som låg överallt.
Förutom Vasa så gick vi på tre museum till som historiska, nordiska och armé museet. Men klart var Vasa häftigast! Hade kunnat titta på det i timmar! Det var så stort så legendariskt inga bilder kunde visa eller beskriva känslan i kroppen man fick av att titta på det.
Vi shoppade såklart också men inte så mycket, köpte mest shorts till sommarn och present till pojkvännen min, och såklart souvenirer från Vasa!
En liten rolig sak som hände på vägen upp till Stockholm var att vårt tåg fick strömavbrott och vi fick evakuera hela tåget, det är inte så många som kan säga att man varit med om det! Nu kan jag det;)

Ah det var tisdagen till torsdagen! Fredagen så var jag och bowlade med Bennes släkt vilket dem går varje år (jag var med föra året också!), det är jätte trevligt och kul att vara med hans familj och hoppas att dem tycker om mig! Det är inte så mycket att säga mer än att jag kom näst sist av alla barn och då är jag nästan äldst!

Det var de roliga jag gjort detta lov! Vad har ni gjort för kul eller ert lov har kanske inte ens börjat? I så fall vad ska du hitta på?

Likes

Comments

Hur förklarar man för den man älskar hur man mår och varför? Hur förklarar man vad denna person kan göra för att man ska må bättre.

Jag vet hur många gånger du frågar "Hur kan jag hjälpa dig?" mitt svar blir alltid "Jag vet inte" även fast att jag vet, men vet inte hur jag ska förklara för dig som inte känner samma som mig, som inte mår dåligt över samma saker. Jag kan må så dåligt att jag gråter för att jag vill berätta för dig varför och vad du ska göra för att jag ska må bättre men vet aldrig hur för att du ska förstå.

Det jag pratar om har jag nämnt i mitt inlägg om ångest, och det är om alkohol och rökning osv. Jag mår dåligt av att se min pojkvän eller en väldigt närstående prata om det eller dricka det osv. Jag har aldrig brytt mig om det innan men det har kommit med senare år och vet inte riktigt varför jag börjat må dåligt över det nu? Eller varför det blivit en så stor del av varför jag mår som jag gör. Om det är för min Far körde rattfylla och man börjar tänka på när man var liten och hur det är idag, och när man själv börjar bli i den åldern att detta kommer in i ens liv. Jag borde bara vänja mig varför skulle någon annan inte få dricka bara för att jag mår dåligt över det. Jag har själv valt att inte dricka själv eller att egentligen berätta varför.

Men hur förklarar jag för den jag älskar att jag inte vill att han dricker vid mig för då mår jag dåligt. Det kan ju inte alltid vara så? Kan inte gömma det för mig i framtiden och även om känslorna försvinner så blir det inte bättre för att det försvinner ur min åsyn. Hade varit så mycket enklare att någon annan bara säger det för gör man det själv så blir det aldrig av. Man känner sig dum och tycker att det inte är lönt att berätta för han kommer inte förstå eller inte tycka att det är ingenting att bry sig om.

Det kanske inte ens blir bättre... det kanske försämrar saken och man mår ännu sämre än vad man borde göra. Även fast att man säger " det är bara att berätta för honom han kommer lyssna" så är det bara hur? i min värld är det inte bara att berätta, och med allt annat som händer runt om kring med skola och annat blir allt bara så rörigt i huvudet och vet inte riktigt vad man ska ta sig till. Man hinner inte med någonting.

Det är väl vad dagens Quote säger mig, att sluta känna och få leva! Utan att behöva må dåligt.


Likes

Comments

För er som inte läst eller sätt mitt senaste inlägg så ska jag prata om Matrix education idag. Jag var där igår och var hemma väldigt sent och ändå haft skola idag.

Vi fick världens bästa goodiebag! Produkterna finns ovan. De produkterna är Matrix egna och är just för colored hair och vad jag vet är dem as bra.

Men iallafall, vi vaknade som vanligt på torsdagar och åkte hela vägen till Ängelholms station. Därifrån åkte vi hela vägen till Köpenhamn och sedan till Matrix lokal där. Under dagen blev jag klippt och jag fick hjälpa till att föna. blanda färg och schamponera de danska modellerna.
Sedan blev alla stylade och vi övade på redovisningen/ showen. Jag var väldigt nervös eftersom att jag inte riktigt visste när just jag skulle in. Men det gick bra och ingen trillade osv. När jag gick in fick jag många inspirerade ögon på mig, och många bilder togs. Min hårfärg lyser så jag var inte förvånad och sedan är klippningen något extra! Sedan åkte vi hem helt enkelt, efter vi fått våra goodie bags så klart.

Dagen var kul och spännande, lätt något gör om, om jag får chansen!

Likes

Comments

Nu har vi börjat på med mitt hår inför att vara model i Köpenhamn imorgon. Och under en period där så blev jag blond igen vilket jag faktiskt saknar men är så mycket roligare med färg!
Men resultatet på mitt hår får ni se igen imorgon! Då jag blir klippt då med!
Under dagen var vi på salongen hela dagen typ. Jag var där fram till klockan fem och var där från 10 på morgonen då jag hade nationella i engelska tidigare på morgonen.

Jag har mycket att göra egentligen, men är så dålig och glömmer hela tiden vad jag ska göra...
Så nationella i svenska och mitt prov på fredag får pluggas på tåget till Köpenhamn imorgon!
Ha en trevlig onsdag och torsdag med er så hörs vi imorgon med en massa bilder!

Likes

Comments