Läkarbesök, milen och julmarknad

Lago har haft feber och varit lite sjuker efter sprutan i veckan, såg även att ännu mer nya tänder är påväg upp😭 men sen borde de väl vara nog haha hur många ska ett barn få? Han har 12 nu och nu är hörnen påväg upp de blir ju 16 de borde väl räcka?😂

Veckan har iaf bestått av träning, promenader och prov. Sprang 5km på bandet utan paus häromdagen alltså wow för att vara jag 😏👍 inte sprungit så långt på flera år haha
Idag blev det istället 1 mil promenad tillsammans med fhelle medans Lago sov som en stock i vagnen, han har nämligen busat med Kerstin och Bengt imorse medans jag var iväg på läkarbesök, och vi bestämde oss för att de troligtvis blir strålningsbehandling samt troligtvis botox mot min handsvett för att få exemen att läka ut. Men först ska vi resa och se hur handen ser ut efter 2 veckor i värmen innan vi bestämmer oss om de blir strålning i vår.
Under tiden är det bara att fortsätta med salvorna och undvika lite allt möjligt haha.

Men testerna visade bara allergi mot parfym produkter och epoxy! Av dom vi gjorde, är ju dock allergisk mot lite allt möjligt i hemmet och mat osv som ska undvikas hehe.


Imorgon ska jag och tjejerna åka på julmarknad med kidsen sen blir det väl lite julemys hos Ellie innan vi far hemåt igen. Beror helt på hur gubben min jobbar för imorgon är enda dagen han faktiskt är lite ledig (han jobbar dock natt)

Lago är ju inte en tandborstare så jag införskaffa eltandborste.. men som sagt ni ser ju hur den används 😂

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229