Bilder från Esters café

Har gjort en utflykt till Esters café i Långserud som ligger efter E 18 mellan Karlstad och Årjäng. Ett café med inredningsbutik, trädgårdsbutik och loppis. Vid fint väder är det mysigt att sitta och fika i trädgården.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

En fin sommarkväll, trevligt sällskap, god mat och dryck vid våra vänners sommarstuga. Solen gick ned över Harefjordens vatten.

Likes

Comments

Pioner är en av mina favoritblommor dom vackra att se på och vissa doftar ljuvligt.

Likes

Comments

Det är så vackert i naturen på försommaren, det är så många blommor i dikeskanterna.

Likes

Comments

Examen är alltid lika roligt att fira. Vart har åren tagit vägen, studenten? Hur har min fina kille Rickard (barnbarn) blivit vuxen.

Likes

Comments

Mitt duktiga barnbarn Madelen bakar födelsedagstårtor till sin kusin Rasmus som fyller 16 år, till hjälp har hon sina små kusiner Ellen och Hanna.

Likes

Comments

I dag har det varit begravning efter Sven Erik Magnusson i Sven Ingvars. Man har växt upp med Sven Ingvars, min första grammofonskiva som jag köpte i mitten av 60-talet var Fröken Fräken av Sven Ingvars. För några veckor sedan var det en minnesgudstjänst i Karlstads Domkyrka efter Sven Erik, min väninna och jag var där i en nästan fullsatt Domkyrka, med tal och Sven Ingvars musik. Lägg märke till "ett litet rött paket" vid rosorna.

Likes

Comments

Puss på dej. Min sons flickvän Sandra med sina fina hästar, här är det Cellini.

Nyfiken, vad är det som händer där borta.

Islandshästen Askja, en lugn häst.

Likes

Comments

Vi är ute på en promenad i det vackra vintervädret. Grannens hästar kommer fram och vill bli klappade. Katten Grålla är ute på svag is, tur att hon inte väger så mycket. Vi passerar Rådjur som går och betar, tittar lite nyfiket på oss, tur att jakthunden Bella är kopplad. Härligt att bo på landet.Likes

Comments

​Tiden mellan Hägg och Syren är den finaste årstiden då har man den skira grönskan, allt börjar att blomma. Mina katter tycker också om att vara ute och fånga allt som rör sej, att ligga i solen  och njuta av värmen.

Likes

Comments