Jag verkligen hatar hatar hatar att tidigare händelser ska påverka en så mycket. Till och med forma ens personlighet. Jag önskar så mycket att man kunde gå tillbaka i tiden och ändra en del saker. Men samtidigt så känns det som att det borde finnas en anledning för att händelser tidigare i vårt liv påverkar oss så pass mycket. Men saker som skapar smärta hos oss. Tvingar oss att gå i terapi. Som påverkat oss negativt. Gett oss negativa egenskaper och känslor. Varför?

- xo

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

I helgen är det lägenhetsvisning som står på schemat! Tagga tagga. Vi funderar på att köpa en lägenhet. Idag hyr vi. Älskar att göra dessa typer av framtids relaterade saker. Jag är lyckligt lottad.

- xo

Likes

Comments

"det är inte så lätt o älska mig"

Kräver jag för mycket? Behöver jag för mycket? Eller ger jag gör mycket? Eller får jag för lite?

Jag har fått så mycket funderingar kring mig själv. Att jag så gärna vill känna en trygghet. En person som alltid är här för mig. Kan hjälpa mig genom min depression & min diabetes. En person som alltid stöttar mig. Som ser mig. Ser när jag mår dåligt. Ser att jag just nu inte hanterar något skäll eller skrik. Som istället tar hand om mig. Som får mig att känns mig viktig. Älskad. Betydelsefull. Som ger mig det jag ger dig.
Men kräver jag för mycket? Är det fel på mig? Är det svårt o älska mig? Behöver jag för mycket? Så det inte går att älska mig?

- xo

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments