Liten smygtitt på vad som kom i påskägget. 

Likes

Comments

Vaknade klockan halv 7 idag av mig själv.. sover tydligen inte bra själv! Gick upp, gjorde en go frulle sen tog jag min gamla tant och gick en lång runda längst havet. Solen skiner och det var riktigt skönt att vara ute. Jag och dorran satt och njöt i solen ett tag.  Såg inte många människor ute så tidigt, vilket var riktigt skönt. Fick rensa mina tankar rejält. 

Likes

Comments

Blev en mysig lunch på Brutale idag med tjejerna. Jag fick ett fint påskägg av mamma med massa nya kläder i, som jag kan visa snart. Ikväll käkade vi en riktigt god pasta hos mig. Likes

Comments

mysig söndag i Maria park. Likes

Comments

Vaknade i en go famn imorse, drog mig till fanny och sa hejdå till henne och Julian. Mina två vänner som hjälper mig fram i livet drar utomlands... 

Gick hem till Sebbe med Ted och Mikkapikka. Har spenderat hela dagen där och gjort massa skit. Nu är jag dock hemma och ska plugga lite. Måste även bestämma mig för vad jag vill göra ikväll..

Likes

Comments

Igår hade vi det så trevligt hemma hos Storm. Tre goda rätter och massa tjejsnack. Vi dansade vidare till sebbe, men jag stannade inte länge. 

Älskar mina snygga vänner


Likes

Comments

Idag drog jag på mig en klänning med hål i ryggen. Brukar inte ha någon bh under vanligtvis, men idag drog jag på mig en bh med stenar på i ryggen. Passade perfetk! 

Ikväll blir det middag med tjejerna, de ska vidare på fest och jag ska toffla. så skönt med lov!!


Likes

Comments

Efter ett jobbigt prov sitter jag nu och dricker kaffe med några härliga vänner. Mina novita dojjor är på och är så glad att jag inte har mycket plugg kvar! 

Likes

Comments

Pluggar största delarna av min vardag just nu, men idag ska jag dra till gymmet och slita ut mig totalt. Längtar till helgens planer och lovet. Låt tiden gå fort nu!

Jag och Ella från oscars. 


Likes

Comments