Har varit hemma i lite mer än en vecka och känns som att jag gått in i någon slags depression. Har insett att saker som jag lämnade när jag åkte faktiskt tar hårdare och skadade mer än vad jag trodde, kan bero på att jag stängde av alla känslor i 2 månader. Det var lättare att vara kall och hjärtlös. Men det är inte jag.... jag tror att jag blev så pga att jag blev så sårad på många olika håll samtidigt. Jag har förlorat så mycket under detta år och det känns förjävligt! Några av mina bästa vänner pratar inte med mig längre, jag har sagt upp kontakten med en person som betytt så mycket för mig en längre tid och på det tappat kontakten med en familjemedlem. Dock känns det som att jag var tvungen att ränsa ut dessa två människor ur mitt liv för att kunna gå vidare och utvecklas som persom, så vet du? du kanske hade rätt! du gjorde mig en tjänst när du sårade mig. Du hjäpte mig att släppa taget, se allt för hur det verkligen var och hur ont det gör i att inte prata med dig så är det nog det bästa för mig.
Men det som sårar mest är vännerna som gick förlorade. Jag saknar er och det får mig att verkligen vilja vrida tillbaka tiden, men vad som än händer kommer jag aldrig glömma er! <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 75 Readers

Likes

Comments

Som många säkert vet så reste jag till Thailand i en månad. Det var ett rätt sopntant val att åka då jag beställde biljetterna och bartenderkursen bara två veckor innan. Det är så att i slutet på augusti hände det en del saker på hemmaplan som tog rätt hårt på mig och till slut kände jag att det blev för mycket och jag var tvungen att komma iväg, så jag rymde till Thailand. Rymde från alla känslor och alla problem.

Jag ville testa på något nytt jag gick nu på EBS för att bli bartender. Jag kan lätt säga att den kursen är det BÄSTA jag har gjort! Alla ny underbara människor men olika nationaliteter man träffade, klimatet, du var aldrig uttråkad då det alltid hände något! Det kunde vara allt från att gå ut och festa på Bangla till att sitta inne på någons rum och chilla eller plugga för den delen. Månaden på skolan gick så fort och jag skulle göra vad som helst för att få uppleva det igen. En stor eloge till våra fantastiska lärare oxå som stod ut med oss en hel månad. En eloge ska oxå evenfixarna ha dom alltid såg till att det fanns något att göra på helger och eftermiddagarna. Nu är jag dock hemma på Gotland igen och känner hur allt kommer tillbaka.... nu kan jag inte rymma mer, nu är det dags att ta tag i mig själv.

Jag vill vara säga att jag älskar er alla från ebs phuket oktober 2014 och att ni alltid kommer ha en stor plats i mitt hjärta. För oss är det aldrig ett hej då, det är bara till nästa gång! <3
  • 207 Readers

Likes

Comments

Har fått erbjudande om att jobba på en svensexa på lördag som konståkningslärare. Hahah detta kan nog bli kul! Har i och för sig själv inte stått på skridskor sen i mars men hoppas på att det ska gå bra för mig med. Äkskar sånna här roliga erbjudanden.

Förra året var jag istället och hade teknikträning med ett hockeylag. Blev riktigt överraskad över hur snabbt dom snappade upp saker och hur ducktiga dom var. Hoppas detta blir minst lika kul :)

  • 244 Readers

Likes

Comments

Efter att haft en halvdålig helg så börjar livet äntligen ta en ny riktning! Först har jag bokat och betalt 100% partykryssning den 25-27 september. Är så grymt taggad på den eftersom den förra kryssningen blev så lyckad. Sen har en kompis lyckats övertala mig på att åka med till Phuket en månad för att utbilda sig till bartender. Jag har så svårt tacka nej till en resa hahah. Passar mig utmärkt i tid oxå då jag känner att jag verkligen behöver komma bort från gotland ett tag. 😄  • 289 Readers

Likes

Comments

Gick igenom mina lådor igår för att hitta mina crosskläder. Det tog ett tag då jag inte kunde hitta mina handskar någonstans. Det visade sig att min lillebror hade dom i sin låda. Inte lätt när vi har samma storlek i både handskar och skor. Känner mig liten 😂

Nu har jag hittat allt iaf. Kände hur taggad jag blev när jag var på Tippen i onsdags, så nu efter två års uppehåll ska ut och iaf provköra någon dag. Kommer verkligen känna mig som en nybörjare igen men vad gör det? Man måste ramla för att kunna dra sig själv uppåt!
  • 410 Readers

Likes

Comments

Ååå nu är det mindre än en månad kvar till studenten och balen. Dessutom så är det mösspåtagning nu i maj och betygen ska sättas. Känner bara hur jag drunknar i uppgifter och kan tänka mig att det är fler som känner precis samma sak. Ångesten stiger och jag tror vi alla går i samma tankar. Vad händer sen? Vart ska jag bo? Ska jag plugga vidare eller jobba och i så fall kommer jag komma in eller hitta något jobb? Så många frågor som inte alla har svar på.

Aaja nu är det helg och hoppas ni hittar på något roligt! Själv ska jag sitta bakom lås och bomm hemma med läroböckerna framför mig. SUCK! Plugga är verkligen inte min grej. Därför har jag gjort precis som jag alltid gjort.... skjut upp allt till sista minuten. Blir så trött på mig själv! Så nu tar jag tag i mig själv då det bara är 26 dagar kvar till studenten. Snart är det livet vi känner till över.

Trevlig helg <3

  • 504 Readers

Likes

Comments

Jag lyssna på mix megapol när jag satt i bilen här om dagen då dom tog upp 10 tecken på att det är påskvecka.
Jag tyckte det var rätt roligt iaf!

10 Alla chefer är inte på jobbet.
9 Alla som inte är chef har barnen med sig på jobbet.
8 Denna vecka är alla resor är dubbelt så dyra.
7 Den här veckan dyker det upp äggformat lösgodis. Och du inte minns vilka av dom som var äckliga.
6 Facebook är fullt med bilder på katter med schalett, fjädrar och ägg.
5 Lammen saknar sina kompisar.
4 Julmusten är tillbaks, fast nu med ny etikett.
3 Lite torra kvistar och färgglada fjädrar räknas som pynt.
2 Det är pridetåg i äggpaketet.
1 Hönsen har svårt att sitta…

  • 559 Readers

Likes

Comments

Nu har jag äntligen bokat 100% partys sommarkryssning med Zabina och Cavie! :D
Åå just nu är jag så sjukt taggad och kan knappt vänta! Jag som aldrig varit på kryssning förut har nu sjukt höga förväntningar. Vet oxå att det kommer finnas fler jag känner på båten så kan inte tänka mig att det skulle kunna bli annat än bra! Så i maj går avgången, TUT TUT!!!!
  • 649 Readers

Likes

Comments

Tjenare! längesen jag bloggade nu men tröttnade lite...

Just nu är jag sjukt uttråkad och ligger hemma i sängen och är sjuk efter förra helgen... Det blev både en utgång och ett dygn i ishallen förra helgen. Om jag får gissa så har utgången inget att göra med att jag är sjuk utan att jag spenderade natten efter i ishallen är nog boven!
Varför jag sov där var för att jag var ledare på ett läger och en del av barnen skulle övernatta och därmed jag med. Så klart orkade inte jag ligga och lyssna på deras fnitter hela natten så dom fick sova själva i det uppvärmda rummet medans jag och dom andra ledarna sov i cafeterian där det var superkallt.... sen dess har jag vait förskyld och jag kan säga att för er som funderar på att sova i ishallen så är det INTE värt det!

Pussisar <3  • 738 Readers

Likes

Comments

Som alla säkert vet så är det alla hjärtans dag idag. För vissa är det en väldigt speciell dag medans för andra är det en dag precis som alla andra. Jag kan förstå att alla hjärtans dag är en kul grej att fira om men är i ett förhållande medans man själv som singel inte firar den alls typ! Men man får väl se om någon överraskar en :D

Jag har redan en liten plan för kvällen men de får jag uppdatera er om sen. puss och kram :)Likes

Comments