Hej mitt vinterland!
Älskar när första snön kommer!
Luften blir frisk.
Det blir ljust.
Man blir glad.
Det luktar snö.

Jag älskar det!


Men kör försiktigt och va ute i god tid istället för att stressa ute i trafiken!

❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vår värld är så full av hat.
Man kan inte bemöta hat med hat, vi måste visa dem att med kärlek och respekt åstadkommer man mer än med detta hat.
Vad är det för värld våra små oskyldiga barn ska växa upp i.
Vad är det för värld vi lever i?

Jag önskar av hela mitt hjärta att världen, folket, dem svaga, dem starka vaknar och att vi tillsammans gör något åt detta nu. Nu får det vara nog med hat!

Mer kärlek åt folket!

Jag blev alldeles iskall i hela kroppen, ögonen fylldes med tårar och jag kramade mina älskade killar i morse när vi vaknade till detta djävulska besked. Terrorattentat i Frankrike.... Ofattbart! Mina tankar går till alla Er som drabbades.

Likes

Comments

Ikväll ska hallen bli färdig, klinker ska läggas och lister ska upp. Sen börjar projekt kök. Golv, ny kakel och nya bänkskivor och givetvis ska väggarna målas vita!

Klinkern till hallen!

Likes

Comments

Jag och Fabian vi älskar våra lugna förmiddagar.... Men sen då?? Ja vi tröttnar helt på varandra och på att vara hemma! Så då är vi oftast på öppnaförskolor runt om i Kristianstad. Gärna då med sällskap av dem andra mammorna i vår föräldragrupp. Och det är roligt! För att sen komma hem lagom till kvällsmaten och sen mysa resten av kvällen. Mitt motto är glad mamma, glad bebis! ( får man ens kalla honom bebis längre!) 😉

Nu sover Fabian en lur, så jag får väl steka lite köttbullar till kvällens middag och sen drar vi iväg på öppnaförskolan!

Glöm inte skriva om ni önskar något inlägg!

Ciao! ❤️

Likes

Comments

Tänkte låta er skriva och önska vad jag ska skriva om! Bomba mig nu med idéer! ❤️

Likes

Comments

Man kan säga som så här, Fabian är en mini människa med lite mindre tur och lite mer av otur. Det har varit en ganska tuff resa för både honom och oss med en massa svackor.
Allt från ordentligt flackande viktkurva till ambulans transport till Lunds barnakut. Meeeeen vi börjar komma på fötter igen!
Han har utvecklats till en liten kille med massa spring i benen, en och annan räv bak örat och en massa humor! En riktig glädjespridare! ❤️

Likes

Comments

Nu tar jag tag i detta med bloggen lite sakta men säkert.... Efter en vår/sommar/höst med mycket sjukdom hoppas vi på att vintern blir lite mindre dramatisk. :)

Fabian har fyllt 1 år!!!! Hur gick det till kan man fråga sig! ;)

Vi har äntligen köpt vårt drömhus och renoverar för fullt!

Vi börjar närma oss att Fabian ska skolas in på förskola och vi har fått plats på Öllsjö förskola!

Frippe ska vara pappaledig!

Jag har sökt in på skola! (Hoppas såååå mycket på att komma in)

Och sist men inte minst, julen närmar sig med stormsteg!

Hoppas Ni vill fortsätta följa oss!

❤️

Likes

Comments

Vill bara berätta att jag tar en paus nu. Fabian mår inte bra och jag mår inte heller jätte bra. Vi behöver ladda om våra batterier så en paus från bloggen blir det. Men jag återkommer inom kort! ♥️

Likes

Comments

Idag när vi gick till lekplatsen började vi med att gunga och sen gick vi till sandlådan. Fabian kröp rundor i den och tog i sanden. Ibland blev han lite skeptisk och tittade så allt var ok. Han utforskade sanden och hur det kändes att ta sig fram i den. Spännande! Sen somnade han gott i vagnen resten av rundan. Nu när vi kommit hem är han som ett frimärke, kan inte ens gå på toa utan honom i knät. Men vad gör det med lite extra närhet och mys.

Trött mamma och trött Fabian 💚🌺

Likes

Comments

Denna helgen har verkligen gått i hundranittio. Men vi har hunnit med massor. Vi körde i lördags till väla för att jag behövde lite nytt. Allt går på men sitter.... Hmm ja som skit! Så lite nya byxor behövdes och en ny bikini. Jag hittade en klänning, två jeans shorts, ett par jeans. Och en bikini. Så nu är jag redo för sommaren. ☀️ Givetvis hittade vi lite till Fabian också. Lite på polarn och pyret och lite på h&m. Sen styrde vi mot Ovesholm och kalas för svärfar! Och i söndags var det en lugn dag med familjen, promenad i skogen och god mat. 😊

Likes

Comments