Jag vill bara ta ett moment för min underbara lillasyster. En av de få personerna som verkligen förstår mig. Hon är helt underbar och jag saknar henne jätte mycket med tanke på att det är 12 mil mellan oss. Hon ger mig alltid bästa råden och tröstar mig alltid när jag är ledsen hon ger mig alltid motivation till allt i livet. Olivia du är den bästa människan och jag älskar dig så himla mycket❤
Ta aldrig dina kära och nära för givet, säg hur mycket ni älskar dem.
Hejdå!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa!
Idag har det varit en MASSA i skolan. Det är fullt upp nu innan nationella, det gör att alla lärare är stressade vilket gör att vi elever blir också stressade. Just nu känner jag bara att jag vill lägga undan alltihopa och förtränga... Just nu känner jag mig så himla skolless och jag har tyvärr två år kvar. Men när detta händer, när jag känner at allt bara är jobbigt och jag bara vill glömma all skola så har jag olika rutiner som jag följer.
Stressen tar jag steg för steg.
1. Lyssna på din favorit musik. (min är still havent found what im looking for. U2)
2. Göra en kopp te
3. Rita mandala
Funkar inte detta brukar jag träna eller se på fotboll, fotboll gör att jag rensar skallen. Annars kan man läsa en bok eller annat som gör en lugn.
Höres!

Likes

Comments

Hej! Dag 2 idag, skola som vanligt med lite fotboll på eftermiddagen. Efter skolan gick jag en liten promenad till intersport. Jag älskar att bara kolla på fotbollsskor. Men nu ska jag käka middag och senare ikväll blir det mer träning fast denna gång fys... vilket inte gillas men ändå måste göras...
Höres

Likes

Comments

Tja!

Jag heter Magdalena och är en 16 årig tjej som älskar att träna och äta. Jag är en liten drama queen. Det innebär att ni kommer få uppleva en MASSA olika hinder här i livet som jag ständigt försöker ta mig över. Jag bor ensam i en liten etta i Umeå här spelar jag fotboll vilket är det jag älskar allra mest. Ni kommer få se mycket av livet som student och klarar sig själv utan mamma och pappa. + en himla massa mat.

P.S ni kommer även få se mina ständiga försök till att vara lite fitspo ibland. Nedan kommer lite bilder på mitt liv.

Likes

Comments