Hur håller man kärleken vid liv?

Hej på er!

Jag och min man har ju varit tillsammans i nästan tio år och jag var ju ändå 17år när vi blev tillsammans. Nästan alla i min närhet som hade pojkvän/flickvän i tonåren har ju gjort slut 💔och hittat en annan partner men jag och min man har alltid hållit ihop.
Ni kanske undrar varför jag inte säger hans namn här på bloggen🧐. Men det har med och göra att han vill vara anonym och det får man bara respektera.😊😉

Anyway tillbaka till ämnet, jag får nästan alltid den här frågan när folk får reda på att vi har varit tillsammans så länge.

Hur håller ni kärleken vid liv? Hur gör ni?” 🧐

Jag tror att man håller kärleken vid liv genom att ömgås och hitta på saker tillsammans. Jag och min man vi försöker alltid hitta på något under veckans gång. Tex, vi har en myskväll hemma där vi lagar något gott tillsammans och sen ser vi på någon mysig film. Eller så går vi på bio tillsammans. Vi går till en restaurang och äter. Ja, ni förstår. Vi hittar på saker tillsammans.

Jag och min man är ganska olika men ändå lika på många sätt. Tex vi kallar varandra för älskling, sötnos, vi säger nästan aldrig varandras namn. Förutom när vi är arga på varandra. Haha.

Då står vi och skriker åt varandra och sen går vi åt var sitt håll och sen fem minuter senare, så är vi inte arga längre. Antingen går han till mig eller jag till honom och vi pratar om det och sen kramas vi.

Men den största anledningen till att vi funkar så bra ihop, det är nog för att innan vi blev ett par så hade det redan vuxit fram en väldigt fin vänskap mellan oss. Så vi var vänner innan vi blev ett par. Han är verkligen min bästavän i hela världen.

Gillar

Kommentarer