Yayas släpper sin egen kaffekalender

Yayas släpper sin egen kaffekalender

Vår profil Johanna Yayas, släppte tidgare idag sin egna kaffekalender. Läs mer för att veta vad den innehåller och var du hittar den. Food & Recipes - 14

Vi har älskat sminkkalendrar, traditionella chokladkalendrar men inget älskar vi mer än kaffe. Därför är vi så glada att vår profil Johanna Yayas tidigare idag släppte sin alldeles egna kaffekalender att unna sig med i vinter.


Kaffekalendern innehåller 4 stycken luckor med olika sorters kaffe som är framtagna tillsammans med välkända kafferosteriet Johan & Nyström. Varje lucka innehåller malet bryggkaffe till en hel kanna och är ett specialkaffe med noga utvalda bönor.


Tanken bakom kalendern är att kunna öppna den tillsammans med nära & kära för en fin stund ihop och inte nödvändigtvis binda sig till att öppna kalendern under advent. I kalendern medföljer även möjligheten att betygsätta de olika sorters kyffena och favorisera kaffet med små hjärtan.


Boxen säljs genom Johannas egna brand HAYANA som fokuserar på att ett "lifestyle-brand". Varumärket som byggs på samma värderingar som Johanna själv har och som reflekterar vad hon uppskattar i vardagen tycker vi verkligen går hand i hand med kaffe.

Boxen finns i begränsad upplaga för att kaffet ska vara så färskt som möjligt så passa på att beställ hem till dig, partnern eller morföräldern. HÄR hittar du kalendern!