Yaya lanserar sitt egna varumärke

Yaya lanserar sitt egna varumärke

HAYANA - Drömmen som blev ett varumärke. Vår fina profil Yaya lanserar idag sitt nya varumärke HAYANA och vi har fått ta del av en redig sneak peak. Detta får ni inte missa! Mode - 15

Idag kl. 20.00 lanseras @Yayas nya varumärke HAYANA och vi är stolta över att kunna visa upp snygga designs från vår grymma toppbloggare. HAYANA är ett varumärke som sammanbinder en förälder med deras barn, genom matchande outfits där kärlek möter mode.

"Idén om HAYANA har funnits så länge jag kan minnas, och äntligen finns den rakt framför näsan på mig. Jag har alltid velat bygga ett varumärke som står för samma värderingar som jag själv har, och som speglar vad jag uppskattar i vardagen", säger Johanna.


"Min inspiration för den första kollektionen har varit en glass med smakerna jordgubb, krämig vanilj, Caffé con leche, och espresso. Mina barn älskar glass och själv är jag väldigt svag när det kommer till kaffe. Jag hoppas att denna (glass) ska smaka fantastiskt. Och vem vet vad för smaker det kommer bjudas på i framtiden", fortsätter Johanna.Missa inte lanseringen ikväll kl. 20.00 på hayana.se ??