What to wear on Valentine's Day?

What to wear on Valentine's Day?

Tänään on ystävänpäivä ja tahdomme varmistaa ettei asukriisi ole esteenä upealle päivällesi. Olet sitten menossa ystävien kanssa kahville tai poikaystävän kanssa elokuviin keräsimme inspiraation asuihin suoraan upeilta bloggaajiltamme! Fashion - 2

Elokuviin

Tällä hetkellä elokuvateatterit ovat pullollaan uusia elokuvia joista valita! Tee kuten bloggaajamme Moa ja yhdistä printti t-paita revittyihin farkkuihin tai varmista mukavuutesi Ninan tavoin hameessa ja poolopaidassa.

Treffeille

Jos olet suuntaamassa treffeille ystävänpäivänä tahdot varmasti pukea päällesi jotakin romanttista. Off-shoulder paita, farkut ja pitkät bootsit ovat varma valinta säväyttävään lookkiin. Ota mallia Marialta ja lisää punaista huulipunaa, asusi on valmis!

Lounaalle

Jos olet suuntaamassa lounaalle tulee sinun vain muistaa pukeutua lämpimästi ja mukavasti! Tee kuten Kaja ja kiedo takkisi kiinni vyöllä ja laita aurinkolasit silmille tai ota mallia Johannasta; hempeä vaaleanpunainen on takuuvarma ystävänpäivän valinta.

Night out

Vaikka ystävänpäivä osuukin keskiviikolle tänä vuonna, ei se silti ole este juhlistamiselle ystävien kanssa. Ota mallia kasuaalimpaan bile-lookkiin bloggaajiltamme Cornelialta ja ELiniltä.

Kahville

Kiireisimpänäkin päivänä on aina aikaa kahvitauolle. Jos olet viettämässä ystävänpäiväsi töiden tai koulun ääressä voit silti koittaa sopia yhteisen kahvitauon ystäviesi kanssa. Ilirida ja Sandra näyttävät mallia miten yksinkertaisen lookin saa muutettua täysin oikeilla asusteilla.

Shoppailemaan

Shoppailupäivään et tarvitse muuta mukaasi kuin parhaan ystäväsi, lompakon ja hyvän fiiliksen. Have fun!


Inspiroiduitko? Mitkä ovat ystävänpäivän suunnitelmasi? Kerro se meille kommenteissa!