Webb-tv: Beauty Blitz hemma hos Joanna Fingal

Följ med när skönhetsteamet rensar Joanna Fingals badrumsskåp. I samarbete med Garnier. Beauty -

”Min skönhetsrutin har alltid sett likadan ut”

Pamela Bellafesta är stylist och modeexpert. Caroline Hainer är skönhetsjournalist och författare. Nu bildar de ett skarpt team i webb-tv-programmet Beauty Blitz, där de hälsar på hos kända och okända profiler för att hjälpa dem att rensa både garderoben och badrumsskåpet.


En av dem är Nouws chefredaktör Joanna Fingal – som aldrig mer kommer att gnugga ögonen med tvål, och som känner sig som allra vackrast när hon är alldeles nyvaken.


Kolla in tv-programmet här uppe, och läs Joannas bästa skönhetstips här nere.


Vilken är den största utmaningen för dig på skönhetsfronten?

– Det är nog att få bukt med sminket. Jag är generellt väldigt okunnig när det kommer till smink och mina rutiner har sett likadana ut så länge jag kan minnas.


Hur såg din skönhetsrutin ut innan du fick expertråd?

– Jag hade ganska bra rutiner från början, men något jag absolut aldrig ska göra igen är att använda tvål för att gnugga bort sminket på ögonen. Det är tydligen det värsta man kan göra i skönhetsexpertens ögon, hehe. Så nu är det Garnier Micellar Water på pads som gäller.


Vilket var det bästa rådet du fick?

– Att lyssna på sin hy. Man känner av när den är beroende av något. Så istället för rengöringstvätt som är i skumform kör jag nu på en ”mjölig” konsistens. Det ska vara snällare och mjukare för min känsliga och torra hy.


Vilket är ditt eget allra bästa skönhetstips?

– Att dricka mycket vatten, försöka gå osminkad så ofta du kan och skratta mycket. Alla blir vackrare med ett leende på läpparna!


När känner du dig som allra vackrast?

– När jag kliver upp på morgonen. Det kan låta sjukt, men för mig är ett rufsigt hår och ett oskyldigt och osminkat ansikte det vackraste som finns.


Artikeln är ett samarbete med Garnier.