Vs os Jeres garderobe: CPHvibes

Vs os Jeres garderobe: CPHvibes

I denne uge har vi fået lov til at snage i pigerne fra CPHVIBES garderobe. Pigerne har en super cool stil og fortæller lidt om deres yndlings items og om de helst shopper online eller i butik. Læs med her og bliv inspisreret. Fashion - 1

Hvilket tøj ville i ikke være foruden?

Isabella:

Det er sørme en svær en, men det må det nok være en fed jakke eller et par fede og lidt anderledes bukser med en sej farve, som kan pifte et ellers kedeligt outfit op.

Oline:

Der er mange ting, som jeg syntes er et vigtigt ”stable” i min garderobe, derfor er det såå svært at vælge. En jakke er helt klart et must. En jakke som jeg tager på og føler mig lækker i, om det så er en pels, en bomber, en denimjakke eller en blazer. Nogle lækre og flotte suit bukser er heeelt klart et must for mig! De kan dresses op og ned, og så sider de bare godt på numsen, hehe;) Så er der accersories, som fx solbriller, en farverig taske eller et signatur smykke, som også noget jeg ikke ville leve foruden.

Vis os jeres dyreste køb:

Isabella:

Det er nok min elskede blå Proenza Schouler taske. Den har helt klart været alle pengene værd, jeg bruger den næsten hver dag, og den har den perfekte størrelse. Jeg synes virkelig, at man skal overveje at spare sammen til en fed dyr taske, som bare holder resten af livet, for man bliver bare glad af den hver dag!

Oline:

Mit dyreste køb er min vaskebjørnspels, som jeg selv købte sidste år. Jeg er mega glad for den, og bruger den nærmest altid, for den passer til alt!

Vis os jeres nyeste køb:

Isabella:

Mit nyeste køb er et mega lækkert gult sæt fra Heartmade. Det er faktisk et joggingsæt, men det har sådan et twist som gør, at det faktisk er rigtig pænt, og så er det bare i en mega nice gul farve.

Oline:

Mine nyeste køb er et par slippers fra Zara, og en lækker basic sort taske fra Noella.

Hvad er jeres yndlingsmærke?

Vi er faktisk overraskende enige om det, haha. Med hensyn til tøj, sko og accessories er det helt klart Zara, Gucci og Zadig et Voltaire. Zara er et vildt godt sted at finde designs, som er in, uden at det behøver at koste en formue. Det er nok derfor der er så mange der er afhængige af Zara, haha :D

Hvor shoppper I helst, online eller i butik?

Isabella:

Jeg shopper aller helst i butik, da jeg godt kan lide at man kan prøve sig frem til den rigtige størrelse, mærke materialet og selvfølgelig få en oplevelse af at købe noget i en butik, og så få det med hjem, især hvis det er en dyr ting, som man måske har sparet op til i lang tid.

Oline:

Jeg shopper for det meste i butik, da jeg godt kan lide den oplevelse, man får af at købe tøjet og få det med hjem, og selvfølgelig at man kan få lov til at mærke materialet. Det hænder dog til tider at jeg køber online, men jeg foretrækker butik.

Kunne I tænke jer at se mere til CPHVIBES, så kan i følge deres blog her: nouw.com/cphvibes