Vores nye instruktionsvideoer er her!

Vores nye instruktionsvideoer er her!

Vores nye & forbedrede instruktions videoer for Nouw er nu online! Vores top profil Alice Stenlöf vil guide dig rundt på vores site, de forskellige sider, funktioner og værktøjer. Blogging tips -

Nogle uge tilbage brugte vi en dag i studiet i Stockholm, hvor vi filmede noget med spændende. Hvis du følger os på Instagram, har du måske set et sneak-peak på vores Insta-story? Hvis du ikke allerede følger os på Instagram, så husk at følge os her: @nouw_com.

Hvad skød vi i studiet? Nye instruktions videoer for vores side! I dag er vi spændte på et præsentere vores nye, forbedrede og opdaterede videoer, sammen med vores dygtige profil @alicestenlof! I tre forskellige videoer vil Alice give dig korte introduktioner til hvordan Nouw fungerer, guide dig til at skrive et nyt blogpost og hvordan du arbejder med vores brugervenlige design-værktøj, når du designer din blog.

Om du har været Nouw blogger i flere år, eller hvis du lige er kommet til - så håber vi at du finder disse videoer hjælpsomme. Måske lærer du noget nyt, selv som gammel blogger på vores side?


En introduktion til Nouw
Her vil Alice tage dig igennem de forskellige dele og sider på vores website og give dig et overblik. Blandt andet vil hun vise dig, hvordan du kommer igang med din Nouw konto, hvordan du følger blogs i dit news feed og en introduktion til statistik siden.

Læs mere: En komplet guide til statistik siden kan du finde her.


Sådan designer du din blog
Det er let at designe en blog med et professionelt udseende på Nouw. Uden du behøver at kode, kan du give din blog et unikt look, som passer perfekt til din blog & din personlighed. Her vil Alice fortælle dig alt om designværktøjer, hvordan du kan ændre udseende på forskellige dele af din blog og hvordan du let kan tilføje nye dele ved at bruge vores drag & drop moduler.

Psst! Kunne du lide de templates der blev brugt i videoen? Det er vi glade for - den vil blive offentliggjort snart.


Sådan skriver du et blogindlæg på Nouw
Når du har formået at skabe et design, som du er glad for, så er det tid til at skrive dit første blogpost! I denne video vil Alice vide processen når du skriver et nyt blogindlæg og gå i gennem de forskellige værktøjer & muligheder du har. Vi har sikret os, at gøre det så let som muligt, for dig at skrive et blogindlæg med et pænt udseende.


Flere spørgsmål?
Vores instruktions videoer vil give dig et overblik og en introduktion til Nouw. Hvis du har specifikke sprøgsmål der ikke er blevet besvaret i videoerne ovenover, så skrive endelig en mail til info@nouw.com eller send os en DM til vores profil: @nouw og vi vil hjælpe dig så hurtigt vi kan.


Writer
Redaktionen