"Visuaalisesti kauniiden kuvien luominen on yksi parhaista asioista mitä tiedän"

Viikon bloggaajamme Ella Heikkinen näkee tulevaisuutensa olevan Australiassa rakkaansa luona, mutta tämän kesän hän viettää poikkeuksellisesti Suomessa. Lue artikkelista pala Ella tarinasta ja klikkaa itsesi hänen harmoniseen blogiinsa! Profile - 2


Kerro meille vähän itsestäsi, kuka olet ja mistä tulet?
Nimeni on Ella-Kaisa ja palasin hetki sitten Australiasta perheeni luokse Pohjois-Suomeen. Pari vuotta sitten, vaatetusalan opintojeni jälkeen, lähdin au pairiksi Australiaan ja reissuni muuttuikin suunniteltua pidemmäksi. En ainoastaan rakastunut maahan vaan löysin sieltä myös poikaystäväni. Tämän hetkisellä Suomen-visiitilläni työskentelen alusvaatteiden parissa ja aloitin juuri Wedding Planning, Styling& Design kurssin.

Millainen on tavallinen arkipäiväsi?
Tavallinen arkipäiväni alkaa aina samoilla aamurutiineilla. Tykkään herätä aikaisin, jotta ehdin tehdä kaiken ilman kiirettä. Aloitan aamun joogalla tai muulla urheilulla kuten juoksemisella. Huolehdin siitä, että syön joka päivä terveellistä ja ravitsevaa ruokaa intuitiotani kuunnellen. Yleensä päiväni menevät joko töissä tai hääkurssia opiskellessa. Pyrin aina löytämään aikaa pienille omille hetkille, kuten kirjan lukemiselle, meditoinnille ja itseni hemmottelulle.

Mitä odotat eniten tulevalta kesältä?
Odotan kovasti sitä, että tulen olemaan kesän Suomessa, sillä kaksi viimeisintä kesää ovat menneet Australiassa. Olen myös innoissani kesällä tulevista häistä, joihin olen menossa mukaan! Haaveissani olisi myös pieni kaupunkiloma Pariisin.Mikä on parasta bloggaamisessa ja kauanko olet nyt blogannut?
Aloitin blogini joulukuussa 2016, ja olin siitä silloin erittäin innoissani. Kuukausien kuluessa postausten kirjoittaminen jäi kuitenkin vähemmälle. Muutin tuolloin takaisin Australiaan ja uudet elämäntilanteet, muutokset ja sopeutuminen veivät kaiken energiani ja keskityin enemmänkin oman itseni ja tasapainon löytämiseen. Ehkä pieni hiljaisuus teki hyvää, sillä nyt blogin pitäminen inspiroi ja innostaa jopa entistäkin enemmän!

Millaisten postausten teko on sinulle mieluisinta?
Rakastan kertoa omista ajatuksista, tavoista ja vinkeistä elämään sekä hyvinvointiin liittyen. Nautin siitä, jos voin inspiroida muita nauttimaan arjen pienistä asioista. Myös visuaalisesti kauniiden kuvien luominen on yksi parhaista asioista mitä tiedän!

Missä näet itsesi viiden vuoden päästä? Bloggaatko yhä?
Viiden vuoden kuluttua nään itseni tasapainoisena, onnellisena ja monta elämänkokemusta rikkaampana. Asun silloin Australiassa unelmieni talossa merenrannalla. Toteutan itseäni tehden luovaa, itsenäistä, inspiroivaa ja itselleni merkitystä antavaa työtä. Kirjoitan blogiani edelleen, jos saan siitä yhtä paljon iloa kuin tällä hetkellä.Miten kuvailisit tyyliäsi?
Tyyliäni kuvailisin naiselliseksi sekä ehkä hieman romanttiseksi ja klassiseksi, mutta kuitenkin rennoksi. Tykkään hempeistä väreistä ja korkkarit ovat aina olleet lähellä sydäntäni!

Mitä löytyy tämän hetkiseltä ostoslistaltasi?
Ostoslistaltani löytyy uusia joogavaatteita, mielellään söpöjä ja vaaleanpunaisia!

Millainen kuluttaja olet?
Viime vuosien aikana olen oppinut säästämään ja kuluttamaan aika järkevästi. Shoppailu on kyllä ihanaa, mutta nykyään löydän harvemmin asioita, jotka oikeasti haluaisin.Seuraa Ellaa:

Blogi: @EllaMadeItPretty
Instagram: @ellamadeitpretty