”Visa ditt sanna jag och ha inget filter som gömmer din charm”

”Visa ditt sanna jag och ha inget filter som gömmer din charm”

Hur lyckas man egentligen med sociala medier och hur är det att ha det som yrke? Vi har intervjuat vår profil Emma Felsing som jobbar som Social Media & Community Coordinator på Holdit. Ta del av hennes grymma tips och känn er inspirerade! Other - 12

Hur kommer det sig att du hamnade på Holdit?
Detta är faktiskt en rolig historia. Jag var på ett event som dem hostade i Göteborg våren 2019 och talade då om att jag skulle flytta nedåt västkusten för att min kille bodde där. Gick på några intervjuer och hösten 2019 blev jag anställd. Ingen är lyckligare än jag över det och ett tips till alla er som letar efter ert drömjobb - gå på mycket event och mingla.

Guida oss genom en vanlig arbetsdag som Social media & Community coordinator!
Oj denna är svår, då mina dagar varierar enormt. Igår kväll jobbade jag tills 22:00 då jag tillsammans med vår designer träffade ett gäng tjejer för att prata trender. En annan dag kan jag vara på Fashion Week i Köpenhamn eller sitta och svara på mejl på kontoret. Men kort och gott har jag mycket kontakt med våra profiler, skickar PR-utskick, analyserar våra sociala medier, svarar på dm och kommentarer, uppdaterar Tik Tok och vår Community Facebook sida, skapar content, trendspaning, koordinerar mindre event för vårt Community, ser till så att vi har relevant innehåll i våra digitala kanaler och jag gör även långsiktiga strategier.

Vad är det bästa med ditt jobb?
Att varje dag ser annorlunda ut och att mina kollegor är helt fantastiska! Jag blir glad varje dag jag får träffa underbara och inspirerande kollegor.

Vad ska man tänka på om man vill stå ut från mängden på sociala medier?
Visa ditt sanna jag och ha inget filter som gömmer din charm utan visa den fantastiska människa som du är. Visa den vardagsglädje som du upplever och lägg upp saker som du mår bra utav. Kolla inte på vad andra gör utan var unik och våga släppa loss, gör det mår du bäst utav i det långa loppet.

Vad inspirerar och motiverar dig?
Jag tycker en personlighet är mer inspirerande än ett flöde på instagram. Mina underbara vänner inspirerar mig och min älskade mamma har alltid varit den som inspirerar mig. Min mamma är en helt underbar kvinna som alltid har gått sin egna väg och vågar säga sin åsikt. Jag blir så inspirerad utav att se hennes kärlek till vår familj, den är så himla stark. Hon är fantastisk!

Ge oss dina tre bästa tips för att lyckas med sociala medier!
1. Tänk inte att du ska lyckas med sociala medier genom att få fler följare, det blir du inte lyckligare utav. Tänk istället att du vill inspirera någon med din helt fantastiska personlighet.

2. Gör upp en marknadsplan, vad vill du nå ut med? Vad är ditt mål och vad ska du ha för delmål för att komma dit? Sätt upp en deadline för dig själv och ha avstämningar där du går igenom vad du har kvar för att nå ditt mål. Målen kan vara stora som små.

3. Visa livet ifrån bra och dåliga sidor, skapa inte en positiv bild utav verkligheten utan visa vad som går fel med. Vi gör alla fel både i livet och i vardagen, visa upp det med!

Hur ser jobbhösten ut för dig?
Den är FULLSPÄCKAD med mysigheter. Vi har några kollektioner på g så kika gärna in på @holditbrand på Instagram för nyheter, får inte säga för mycket mer än att det kommer bli MAGI. För min egen Instagram så har jag några event inbokade, middagar och väldigt spännande samarbeten på gång. Kika in där för uppdatering: @emmafelsing. Men sedan vill jag även poängtera att jobb inte är allt hörni! Att må bra, träna, mysa framför ljus med en bra film, ansiktsmasker och hundgos är ju det bästa som finns!!

Ni kan ta del av Emmas blogg här @emmafelsing