Vis os dit hjem: Emma Østerby Hansen

Vis os dit hjem: Emma Østerby Hansen

I denne uge har stilfulde Emma, lukket os ind i hendes smukke minimalistiske hjem. Så mangler du inspiration til dit næste interiør køb, så læs med her og bliv inspireret. Lifestyle - 2

Vi bor meget skandinavisk med store, lyse rum. De store vinduespartier giver os en god udsigt over Odense å, og en kæmpe skov, hvor jeg følger med i årstidernes skift. Inde i huset er der mange arkitektoniske elementer, der giver noget kant til det fem meter høje rum. Jeg bliver forelsket i huset om og om igen og kan ikke forestille mig at bo andre steder.


Jeg går meget op i kunst og nyder selv at male. Dette er et værk af Petrus De Man, og det er lige min stil! Enkelt og anderledes. På sengebordet står en lampe fra Kartell, som er en af mine yndlingsgenstande i huset.


Min store interesse ligger i mode, og der bliver gerne fyldt op med tasker, sko og tøj i garderoben. Jeg supplerer gerne med min mors garderobe og har flere gange købt tasker og sko sammen med hende. Ligeså meget som jeg elsker at dresse mig selv op, elsker jeg også at gå i sneakers og have noget afslappende på. Min stil er meget skandinavisk, og jeg vægter mere på detaljer end farverigt og mønstret tøj.

Jeg kan godt lide at have en spafornemmelse, når jeg er på mit badeværelse. Det får én helt ned i gear. Jeg elsker at tage lange karbade og tænde nogle starinlys. Lige overfor badekarret har vi et billede hængende af Eiffeltårnet. Paris er på listen over mine favoritbyer!

For mig betyder detaljer rigtig meget. Både i forhold til påklædning men også interiør. Jeg er rigtig glad for mine coffee table books, som skiftende bliver placeret flere forskellige steder i huset - alt efter hvor mine gæster opholder sig. Derudover kan jeg ikke undvære blomster i mit hjem, derfor sørger jeg altid for, at der er friske blomster eller en anden form for plante. Kaktusser har jeg flere af, da de ikke skal vandes så ofte og sjældent dør. Det er bare ti gange mere indbydende, hvis der er lidt liv i form af planter i ens bolig.

Kunne du tænke dig at se mere til Emma og hendes fine hjem, så kan du følge hendes blog her: @Emmaoesterby