... Vis os dit badeværelse: Sonja Davidsen

I denne uge har vi fået lov til at snage på Sonja Davidsens badeværelse. Kunne du tænke dig, at vide hvilke produkter, hun ikke kan leve uden, så læs med her. Lifestyle -

Hvilke produkter anvender du i badet?
Det er lidt forskelligt hvad jeg bruger i badet, det afhænger lidt af årstiden og hvad mit hår har brug for. Lige nu bruger jeg nogle produkter fra Yves Rocher med en hård kur, serum og scrub til kroppen fordi mit hår er lidt tør efter al den sol jeg har fået over sommeren og min hud trænger også til at blive plejet extra så den er klar til vinteren.

Hvordan ser din hudplejerutine ud?

Min hudpleje består af nogle produkter fra "" som jeg har fået anbefalet af min dermatolog. Jeg har i lang tid haft problem hud og har prøvet alverdens produkter som man kan købe i butikkerne, det blev nærmest kun værre. Så startede jeg med at gå hos en dermatolog og hun har hjulpet mig med at finde de rigtige produkter til min hud.

Jeg starter med en ansigts rens, skintonic og dagcreme med masser af solfaktor. Om aftene bruger jeg min ansigts rens to gange, skintonic og så min favorit natcreme som i kan se på billeder, den genopbygger huden imens man sover. Vil anbefalde alle der har problemer med deres hud at se en dermatolog det er 100% det værd.

Vis os de 3 produkter du ikke kunne være foruden:

3 produkter jeg ikke kan være foruden er;
Min bioderma makeup fjerner, Chanel deodorant og YSL Mascara!!!

Foretrækker du at gå i bad om morgenen eller om aftenen - hvorfor?
Jeg fortrækker at gå i bad om aftenen fordi jeg elsker at gå i seng efter jeg har været i bad, det er det bedste! Efter man har været i gang hele dagen at gå i bad og sove i nyt sengetøj. Nogle gange går jeg i bad både om aftenen og om morgenen, men vasker ikke mit hår mere end 4 gange i ugen.

Hvordan plejer du dit hår? Føntørrer, lufttørrer etc. del ud af dine tips!
Som sagt så går jeg i bad om aftenen og der behøver jeg ikke at føntørre det, jeg kan bedst lide at vikle det ind i et håndklæde og så kan jeg sidde og arbejde eller lave nogle andre ting imens det tørrer.

Vil du se mere til Sonja, så kan du følge hendes blog her: nouw.com/sonjadavidsen