Vis os dit badeværelse: Elizabeth Tabrizi

Vis os dit badeværelse: Elizabeth Tabrizi

I denne uge har vi udspurgt Elizabeth om hendes yndlingsprodukter, hendes hudplejerutine mm. Og så kan hun ikke leve uden sin kokosolie. Læs med her og bliv inpsireret. Beauty -

Hvilke produkter anvender du i badet?

Før jeg går i bad, plejer jeg at komme noget kokosolie ud i mit hår - især i mine spidser, da jeg synes, at det gør noget rigtig godt for mit hår. Derefter skyller jeg det egentlig bare ud ved at bruge shampoo og balsam. Udover det bruger jeg "Sakura Shower Foam" fra Rituals til at skylle kroppen igennem med - den efterlader kroppen virkelig lækker og har den skønneste duft.

Hvordan ser din hudplejerutine ud?

Min hudplejerutine er egentlig ikke noget fancy. Jeg bruger min koksolie til at fjerne min makeup, da jeg synes, at den er meget skånsom, samtidig med at den fugter ens hud rigtig godt. Derefter vasker jeg den af, bruger min Clinique “Liquid Facial Soap” og derefter slutter jeg af med at fugte min hud med Cliniques "Moisture Surge". Jeg er ret vild med at bruge Cliniques produkter, da de føles meget “rene”.

Vis os de 3 produkter du ikke kunne være foruden?

De første produkt, som jeg ikke kunne være foruden, må være min kokosolie - fordi jeg både bruger den som makeupfjerner og til mit hår. Det andet og tredje produkt, som jeg ikke kunne være foruden, er min sæbe og min creme fra Clinique, da jeg virkelig synes, at det er noget af det bedste at få renset og fugtet huden ordentligt!!

Foretrækker du at gå i bad om morgenen eller om aftenen - hvorfor?

Jeg fortrækker HELT klart at gå i bad om aftenen, fordi jeg aldrig har tid om morgenen - og virkelig ofte prioriterer at sove, ups... Generelt synes jeg bare, at det er rart at have det overstået og ikke at skulle bruge tid på at gå i bad og føntørre håret om morgenen.

Hvordan plejer du dit hår?

Føntørrer, lufttørrer etc. del ud af dine tips!: Jeg bruger min kokosolie som en hår-kur og det gør virkelig mit hår lækkert - det gør jeg ca. 1-2 gange om ugen, da koksolie er en ret fed olie og derfor kan ens hår nemt blive fedtet, hvis man bruger det hver dag. Jeg bruger egentlig ikke rigtig noget udover dét og så shampoo og balsam. Jeg fortrækker helt sikkert at føntørre mit hår, da jeg synes, at det bliver meget pænere. Jeg føntørrer det normalt med hovedet nedad og så “krammer" jeg lidt op i det samtidig for at skabe voluminøsitet.

Kunne I tænke jer at se mere til Elizabeth, så kan I følge hende blog her: nouw.com/elizabethtabrizi