Vis os dit badeværelse: Cecilie Dræbye

Vis os dit badeværelse: Cecilie Dræbye

I denne uge fortæller Cecilie Dræbye os lidt om hendes yndlings hudpleje rutine. Hun tager os med step by step og giver nogle rigtig gode bud på produkter. Læs med her og bliv inspireret til din daglige rutine. Beauty -

Hvilke produkter anvender du i badet?

I badet anvender jeg lidt forskellige produkter. Jeg benytter i øjeblikket en shampoo og balsam fra Tigi bed head serien, som er med til at give volume i håret. Samtidigt dufter den helt fantastisk af jordbær, og duften varer ved i håret. Lige nu kan i læse mere om netop disse to produkter på min blog HER . Når jeg ikke benytter mig af denne hårserie, så bruger jeg en silver shampoo fra et mærke der hedder Lakme, som er med til at holde mit hår i de kolde og lyse toner. Sidst men ikke mindst, så elsker jeg at bruge Nivea’s ”In shower bodylotion” til de dage, hvor det skal gå lidt stærkt, eller man bare ikke orker, at skulle ud og have bodylotion på efter. Den dufter skønt og blødgører huden fint, så man ikke behøver andet efterfølgende

Hvordan ser din hudplejerutine ud?

Til hverdag benytter jeg mig af en serum og dagcreme fra mærket Plaisir, samt en 3-i- 1 rens til huden. Når jeg skal fjerne øjenmakeup, benytter jeg mig af den bedste øjenmakeupfjerner fra Matas striber. Når min hud skal have lidt ekstra pleje og rens, benytter jeg en rensecreme med korn i fra Murad. Her føler man, at man får renset alt møg og døde hudceller af, hvilket er skønt efterfølgende. Til de dage, hvor jeg ikke orker den store rense- og plejerutine, er jeg blevet ret glad for diverse makeup rense wipes. I øjeblikket bruger jeg nogle fra Dennis Knudsen, som er en ud flere forskellige mærker jeg har prøvet. Jeg kan klart anbefale Burts ’n’ bees rense wipes.

Vis os de 3 produkter du ikke kunne være foruden:

Min morrocanoil er et af de produkter jeg ganske vidst ikke ville være foruden. Den giver blødhed og glans til mit hår, hvilket jeg elsker og sætter stor pris på. En god bodylotion ville jeg heller aldrig være foruden, især i disse kolde vintermåneder, elsker jeg at bruge en lækker bodylotion. I øjeblikket er jeg rigtig glad for at bruge en fra Zadig Voltaire, som dufter så skønt. Jeg er en sucker for lækre bodylotions og helst med duft i. Det tredje produkt jeg ikke ville være foruden, ville være en lækker parfume. Jeg mener, at en parfume sætter prikken over i’et ved en person. En parfume kan nemt komme til at blive forbundet med en enkelt person. Jeg elsker selv nogle friske dufte, men også de søde af slagsen. For tiden bruger jeg en parfume også fra Zadig Voltaire, som selvfølgelig passer til min bodylotion. Jeg er helt vild med duften og kan klart anbefale den til andre, hvis nogle er på udkig efter en ny parfume. Derudover er jeg også nødt til at tilføje en lækker tør shampoo, som kan være en lifesaver til de travle dage! Denne fra Aussie, er super god.

Foretrækker du at gå i bad om morgenen eller om aftenen - hvorfor?

Jeg foretrækker helt klart at gå i bad om aftenen, da jeg lige ud sagt, er for lang tid om at gå i bad, til at jeg kan nå det om morgenen. Jeg vil hellere sove en halv time længere, end at bruge det på at gå i bad når jeg står op. Derudover tager det også rigtig lang tid for mig hår at tørre, og jeg gider ikke gå rundt med vådt hår hele dagen, især ikke nu hvor det er vinter og koldt udenfor. Jeg kan godt lide at stå i badet i lang tid, uden at skulle skynde mig. Derudover tager det også lidt længere tid at vaske et langt hår, når man både skal have en masse shampoo i før det skummer, og dernæst en god balsam, så man kan rede håret ud efterfølgende.

Hvordan plejer du dit hår? Føntørrer, lufttørrer etc. del ud af dine tips!

Det er faktisk meget blandet, ift. om jeg føntørrer eller lufttørrer mit hår. Hvis jeg kan slippe for hårtørren gør jeg helst det. Jeg synes ofte mit hår bliver kæmpe stort, kruset og bare mærkeligt, når jeg føntørrer det. Derudover tager det også 100 år før mit hår er tørt med en føntørrer, så jeg når altid at få krampe i armen, og vælger at stoppe!. Haha. Så jeg prøver altså så vidt som muligt, at lade mit hår lufttørre. Når jeg gør dette, får jeg også mine naturlige bølger/krøller frem, hvilket gør det meget naturligt at se på, og ikke lige så stort, som med en føntørrer. Det er også meget sundere for håret, at lufttørre af sig selv.Nogle gange, hvis man skal nå noget, er jeg tvunget til at hive føntørreren frem, men så ender jeg som regel også med at glatte håret efterfølgende. Som i kan læse, er det meget forskelligt hvad jeg gør med mit hår, når jeg har været i bad og pleje det.

Kunne i tænke jer at se mere til Cecilie, så kan i følge hendes blog her: nouw.com/ceciliedraebye