Vis os dine favorit spisesteder: josephine lydolph

Vis os dine favorit spisesteder: josephine lydolph

I denne uge har vi forhørt os hos Louise Lydolph, om hendes favorit spisesteder. Hun ligger ikke skjul på, at hun er ret så vild med det nye koncept Grød. Læs med her og se hvilke andre steder hun anbefaler. Food & Recipes -

Hvor spiser du helst morgenmad?
Nu bor jeg jo på en ø der hedder Bogø, som ligger helt nede ved Sydsjælland. Der er derfor ikke så mange muligheder mht. forskellige spisesteder, som der er i København.

Men det skal da ikke være en hemmelighed, at jeg flere gange er taget til København med min veninde Trine for at spise hos GRØD. Vi er faktisk så "afhængige" af deres grød, at vi i 2.g og 3.g pjækkede for at tage ind og fejre deres fødselsdag (I know, det er ikke okay at pjække, men det er heller ikke okay ikke at være med til at fejre GRØD’s fødselsdag).

Så derfor 100% hos GRØD - jeg er fuldstændig pjattet med deres Havregrød 1 og risengrøden de servere til jul. Men jeg tænker det også snart er på tide jeg smager deres Acai-Chia Grød, hihi.

Hvilket brunch sted går man aldrig galt i byen med?
Uhh, nu er jeg faktisk ikke typen, der er så meget til brunch fordi jeg altid er så voldsomt sulten lige så snart jeg vågner. Men jeg har en enkelt gang prøvet at spise brunch på Cafe Mocca i Præstø, hvilket helt bestemt kan anbefales.

Hvilket brunch sted går man aldrig galt i byen med?

Uhh, nu er jeg faktisk ikke typen, der er så meget til brunch fordi jeg altid er så voldsomt sulten lige så snart jeg vågner. Men jeg har en enkelt gang prøvet at spise brunch på Cafe Mocca i Præstø, hvilket helt bestemt kan anbefales.

Tid til frokost - hvor skal det være?

Jeg synes altid det er spisesteder i Københavnsområdet der render med opmærksomheden, så nu synes jeg det er på tide vi giver to fantastiske spisesteder på landet lidt omtale.

Som nævnt bor jeg på Bogø og jeg bor faktisk klods op af et spisested der hedder Restaurant Stalden. Er du til hjemmelavet mad lavet med kærlighed og ønsker du at spise i hyggelige, rolige, landlige omgivelser vil jeg helt klart anbefale Stalden - det er simpelthen så fantastisk mad og du kan nyde havudsigten og udsigten ud til Farøbroerne, mens du sidder og guffer i dig.

Et andet fantastisk lækkert spisested er Pomle Nakke nede ved Horbelev på Falster. Du sidder og nyder din mad direkte ud til Østersøen og de har mange forskellige fiskeretter. Bagefter kan du tage en gåtur gennem skoen som restauranten ligger i og gå ned til vandet og fordøje maden lidt.

Begge spisesteder kan helt klart anbefales og er en helt gastronomisk oplevelse, men begge spisesteder er også rigtig populære, jeg ser i hvert fald ofte fra mit værelsesvindue at Stalden har voldsomt mange gæster holdene i weekenderne, så ring på forhånd, specielt hvis du kommer langvejsfra. Disse to restauranter er forresten også fantastiske spisesteder, hvis det er aftensmad du søger.

Fastfood eller restaurant begrund

Helt klart restaurant! Jeg elsker mad og jeg elsker fornemmelsen af en ny smagsoplevelse. Jeg ved efterhånden godt hvordan pomfritter og en cheeseburger smager. Hvis jeg endelig er på f.eks. McD er det for at få en McFlurry eller Frappé. Jeg er heller ikke fastfoodtypen når jeg har tømmermænd, der lever jeg af popcorn hele dagen ;-)

Du er gået sukkerkold efter for meget shopping, og trænger til eftermiddagskaffe, hvor tager du hen?

Joe & The Juice eller Starbucks. Jeg tror aldrig jeg har været i København uden at få en kaffe fra et af de to steder. Jeg har ikke en eller anden fancy kaffebar jeg altid besøger, I’m just fine with Joe & The Juice og Starbucks

Du skal spise aftensmad med veninderne, hvor ender I og hvad bestiller du?

Her kommer det meget an på hvem jeg er ude og spise med. Jeg er stor fan af Lucky Sushi i Køge og her bestiller jeg ofte All You Can Eat, haha. Hvis jeg ønsker en smagsoplevelse uden lige, tager jeg på Pluto eller Ravage. Her det er ofte meget forskelligt hvad jeg bestiller, da jeg altid gerne vil smage noget forskelligt. Men det skal heller ikke være nogen hemmelighed at jeg at en kæmpe meatlover, hvilket også betyder jeg flere gange har plantet numsen i en stol på Retour Steak, for at få mit kødbehov med masser af bearnaisesovs tilfredsstillet.

Kunne du tænke dig at se mere til Josephine, så kan du følge hendes blog her: nouw.com/josephinelydolph