....Vis os dine favorit spisesteder Jennifer Geertsen

....Vis os dine favorit spisesteder Jennifer Geertsen

Nouws assisterende redaktør Jennifer har været så sød at dele sine favorit spisesteder med os! Hun er bosat i Holstebro, og er derfor er mange af favoritterne at finde der, hvilket er en super guide for "turister" eller andre som bor tæt på byen. Læs med her og bliv inspireret til dit næste brunch sted, kaffe spot og eller andet! Food & Recipes -

Hvor spiser du helst morgenmad?
Altså jeg er jo virkelig en morgenmads pige med stort M og kan slet ikke undvære den måltid. Jeg spiser gerne min morgenmad, med røven godt placeret i sofaen, et tæppe over og en god film, serie kørende i tv’et.

Hvilke brunch sted går man aldrig galt i byen med?
Nu er jeg jo bosat i Holstebro, og desværre har vi ikke det helt store udvalg, men lad os nu holde det lokalt. Du går aldrig galt i byen med en lækker brunch buffet på Café Aas, som virkelig har det HELE! Og så vil jeg også lige nævne Café Utopia, som virkelig også er lækkert! Det er faktisk flere år siden jeg har været derinde, men skal genforenes med deres skønne menu i November.

Foto: @bymartina

Tid til frokost - hvor skal det være?
Vi holder det lokalt og så må det være Kaffeladen. Jeg spiser ret langsomt og jeg elsker at sidde og nippe til maden, mens jeg ævler løs. Kaffeladen serverer en rigtig god “hyggekurv for to”, lidt a la tapas og det stemmer ret godt overens med ovenstående.

Fastfood eller restaurant?
Restaurant, uden tvivl! Jeg elsker at spise ude og have en anledning til at “dresse up”. Fastfood er da også dejlig let og praktisk en tømmermænds søndag, hvor ingen orker at kokkerere.

Du er gået sukkerkold efter for meget shopping, og trængertil eftermiddagskaffe, hvor tager du hen?
Baresso eller Cirkel Kaffe, som den hedder nu. Her bestiller jeggerne en SmooTea med passionsfrugt, toppet med flødeskum og chokolade krymmel -en rigtig kaloriebombe.

Du skal spise aftensmad med veninderne, hvor ender I og hvadbestiller du fra menukortet?
Alle mine skønne veninder bor efterhånden i Århus og de har altsålidt mere at byde på end lille Holstebro (heldigvis). Vi har en tendens til atende ved åen, men tror vi er blevet enige om, at det snart er tid til at prøvenoget nyt! Men jeg ville typisk bestille en cæsar salat eller enkyllingeburger.

Kunne du tænke dig at lære Jennifer bedre at kende, så tryk ind på hendes blog og bliv inspireret! =)
Nouw.com/jennifergeertsen