...Vis os din make-up rutine Pernille Skougaard

Smukke pernille har delt ud af sine bedste make-up tips. Skal du til en fin lejlighed i weekenden eller mangler du bare hverdagsinspiration? Så læs med her. Beauty -

Hvilke produkter anvender du til den daglige makeup?
Concealer, pudder eller foundation, solskinpudder (uden glimmer!), highlighter, bryn farve, mascara og ikke at glemme vippebukker. Det er vel en form for produkt ikke? den er i hvert fald undervurderet!

Hvordan er din makeup rutine?
Først og fremmest vil jeg godt lige sige, af egen erfaring og som tidligere ansat i Matas: Man får ikke en køn makeup uden en fugtmættet hud! Så jeg starter ALTID med creme. Gør man det helt efter bogen, burde man rense huden af inden, så der ikke trænger urenheder med ned. Men må ærligt indrømme, at det er sjældent jeg husker det om morgenen. Det er dog fast rutine HVER aften. For renser jeg ikke af for makeup, så er den stensikker dagen efter med bumser. Nej tak! Ellers starter jeg med min concealer, som jeg dupper under øjnene. Dernæst foundation eller kun pudder, alt efter hvad humør jeg er i - men slutter altid, med et tyndt lag pudder, da min hud har tendens til, at skinne. Derefter solskinspudder uden glimmer langs den streg, der kommer når man suger kinderne ind, og lige ovenover dér, ligger jeg highlighter samt under brynene og i øjenkrogen. Til sidst ordner jeg mine bryn og vipperne. Alt det tager mig ærligt kun 15 minutter,.

Vis os de 3 produkter du ikke kunne være foruden:

1. Pressed Mineral Foundation (min farve er Honey) fra YoungBlood - Jeg er stor fan af deres produkter, og denne pudder(!) alene dækker så super godt uden, at det ser voldsomt ud. Grunden til den hedder foundation, er fordi den netop dækker lige så godt. Samtidig er den blandet med transparent pudder, som gør at makeup'en holder hele dagen. Perfekt til mig, som cykler byen tynd hverdag.

2. Highlighter (Champagne Life) fra YoungBlood - Det er den absolutte bedste highlighter der findes! Den er så nem og hurtig, at arbejde med, og så ligner det, at man har brugt lang tid på sin makeup, uden egentlig at have det. Det er genialt! Har tit fået komplimenter for den, og for mig er den næsten lige så vigtig som mascara. Once you tried it - you will never go back.

3. Brow Powder Duo (Dark Brown) fra Anastasia - Med årene har jeg virkelig fundet den rette løsning til mine bryn. Det er helt forfærdeligt at se på hvad jeg har udsat dem for, da de både har været for tegnede og for varme i farven. Med denne, får jeg den perfekte balance, af naturlige bryn der træder mere i karakter, uden at de er med rødligt skær. Et godt tip er, at duppe med lidt læbepomade, for at sætte brynene og holde på farven.

Hvad er dine tricks til en god fest makeup?

Mit overordnede råd er; enten at gå amok med en lækker læbestift, ELLER at ligge en flot øjnskygge. Begge dele kan hurtigt virke så voldsomt. - Hvad er tricket bag et flot resultat af det så? Til læbestift kan en lipliner hjælpe, hvis man kan ligger den med omhu, ellers er fugtede læber et must! Et godt trick til, at ende med den farve som læbestiften faktisk har, er at putte en smule concealer på læberne, så de bliver neutral-farvede og derefter ligge læbestiften. Til øjenskyggen, skal man huske på, at lys farve forstørre og mørk formindsker. Så kaster du dig ud i at blende farver, (Husk at blende godt!) så påfør lys farve på hele låget samt i øjenkrogen, og mørk langs globelinje,n og ude i kanten af øjenlåget.

Del ud af dine bedste makeup-tips!
Uh, jeg kunne jo blive med, men et sidste tip er, at bruge en primer eller transparent pudder til, at få makeup'en til at holde længere. - hvordan ved jeg så hvad jeg burde bruge af de to? Primer fungerer bedst til foundation og pudder til pudder. Har din hud tendens til at fedte i løbet af dagen, vil jeg anbefale pudder.

... og HUSK at rense af og bruge creme HVER DAG - det forebygger også rynker!
Læs også mit seneste indlæg om hvordan jeg holder min hud frisk, især her i vinterkulden, med ét simpelt hemmeligt trick.

Kunne du tænke dig at se mere til Pernille, så kan du følge hendes blog her: Nouw.com/Pernilleskougaard