Vis os din garderobe Saseline

I denne uge har vi fået lov til at snage i Saselines skønne garderobe. Hun kunne ikke undvære hendes leggins fra Pieces og så er hun en sucker for overknee støvler. Læs med her og bliv inspireret. Fashion - 1

Hvilekt tøj vil du ikke være foruden?
Mine Gemächer fra Pieces. Jeg er en leggins kinda girl ;) Jeg bruger dem dagligt. Mine sorte overknee støvler - købte mit første par i Shanghai nogle år tilbage, men har siden hen fået flere par, i forkskellig højde, farve og udtryk. Min pels fra Hafnium + mine mange kimono'er, som jeg bruger til at updresse looket, med min ellers meget chilled stil. Jeg er mest til jeans/leggins + t-shirt, hvor jeg bruger sko, tasker og accessorize til at updresse.

Vis os dit dyreste køb:
Jeg køber ikke særlig ofte dyre items, nok fordi jeg hellere vil bruge pengene på rejser ud i verden med en oplevelse rigere. Men når jeg køber dyre items, så er det helt sikkert et overvejet valg. Noget jeg skal kunne se mig selv stadig synes er fedt om 10 år. De dyreste items jeg har, er nok mine tasker og rolex ur. Jeg har tasker fra Chanel, Celiné Loiuboutin, Louis Vuitton, Valentiono, Fendi og Hermés. Jeg har haft en del flere tasker, men har løbende givet dem til veninder og søstre eller solgt dem i en 2nd hand designer butik, når jeg ved jeg ikke får brugt dem længere.

Vis os dit nyeste køb:
Rabens saloner sæt kimono og støvler fra Isabel Marant. Derudover er jeg gået lidt amok med mine heldrager denne vinter ;.) Jeg har en fra Karameju, som jeg mest bruger herhjemme eller fra og til træning. Så er der den store posede fra Druds, som man ikke kan fryse i, den er perfekt til soccermom i weekenden når min søn spiller kamp. Den 3. er fra The Dalset, og er perfekt til at hive udover hverdags outfittet til hverdags ærinder. Og den sidste er fra Sara Storm, som er lidt pænere, og kan bruges hvis man skal være udendørs og stadig pænt klædt på.

Hvad er dit yndlingsmærke?
Jeg har ikke et mærke som yndlings mærke. Det er ligesom at skulle vælge imellem musik. Det er alt for svært, og alt for mange gode at vælge imellem. Men de brands jeg måske drømmer om og går i er bl.a. Isabel Marant, Balmain, men der er også mange danske brands somCustommade, Munthe, Rabens Saloner, Thi Thao og Designers Remix.

Hvor shopper du helst, online eller i butik?
ONLINE - elsker at shoppe online fordi man får et meget bredere udvalg og stil end det man kan finde i butikkerne. Elsker online shops som: Freepople.com, lesreves.dk, underprotection.dk og 2nd hand designer wear på app'en Vestiarie Collective. Til sidst også Basic wear fra: Elle&il, Zara og Asos.

Kunne du tænke dig at se mere til Saseline, så kan du følge hende her: Nouw.com/ Wuhuw