Vis os din garderobe: Melanie Norskov

Vis os din garderobe: Melanie Norskov

I ndenne uge har vi fået lov til at snage lidt i stilfulde Melanie Norskovs garderobe. Hun elsker at mixe high end og high street mærker og fortæller lidt om hendes yndlingsbutikker. Læs med her og bliv inspireret. Fashion - 1

Hvilket tøj vil du ikke være foruden?

Jeg ville aldrig være foruden mine jeans! Det er dog en ret ny verden for mig, da ja længe ikke har brudt mig om at gå i jeans fordi jeg følte det fik mine ben til at se små og tykke ud, hehe. Men jeg er blevet helt vild med det! Både boyfriend, klassiske og rå og mine favorit lige for tiden er et køb jeg gjorde mig i USA, nemlig mine ripped boyfriend jeans fra pacsun, jeg ELSKER dem og fortryder faktisk at jeg ikke købte to par.

Og så er jeg også helt obsessed med min sorte off shoulder dress fra Michael Kors som jeg også købte i USA. Den er så fin og en musthave til 'den lille sorte' samlingen og så er stoffet så lækkert (and i only paid 300kr!!)

Vis os dit dyreste køb:

Jeg har nok langt flere halvdyre køb end dyre køb, for jeg elsker at få så meget for mine penge som muligt, aint a gypsy for no reason, hehe. Og så elsker jeg at købe billigere tøj og så style det med dyrere acc. Men her iblandt er min ring fra Bottega Veneta, min nye Burberry taske, min JEWLSCPH ring med diamanter og min Chanel halskæde.

Vis os dit nyeste køb:

Jeg er jo næsten lige kommet hjem fra USA, så jeg har rigtig mange nye køb bla. Min Karl Lagerfeld t-shirt, Michael Kors tasker og Givenchy smykker. Men jeg har dog netop også investeret i Guccis double G bælte(dog online da det er udsolgt overalt i DK). Jeg mangler virkelig et bælte i min garderobe for jeg har ikke et og jeg synes at Guccis double G belt er så fint!

Hvad er dit yndlings mærke?

I tøjmærker er jeg rigtig glad for ZARA, fordi de har så mange fine ting til mine forskellige stilarter og til gode penge, hvilket er vigtigt for mig da jeg ofte skifter ud i min garderobe. Jeg er også helt vildt med CS#15 som jeg også er ambassadør for, da de har så mange enkelte styles og en masse sort, ELSKER det!(bla. Den bluse jeg har på på billedet) Og så fik jeg også øjnene op fra det amerikanske brand Forever21 da jeg var i USA, de har også et virkelig lækkert sortiment som passer til mine forskellige stilarter og til virkelig fornuftige priser! Jeg elsker som sagt high end acc. Og synes at Chanel, Hermés og LV laver rigtig mange fine og enkle smykker. Gucci synes jeg er virkelig skarpe til tasker - men det er dog en Céline der står højest på ønskelisten!

Hvor shopper du helst, online eller i butik?

Jeg shopper nok mest i butikker, for Jacob og jeg elsker at kigge i butikker og jeg kan også godt lide at kunne prøve det på. Jeg shopper kun på nettet efter specielle varer eller hvis jeg har fået et psyco crush på noget som jeg ikke længere kan få i butikkerne. Da jeg var i USA fandt jeg faktisk en bluse fra Forever21 som jeg bare måtte eje og den var ikke at finde i nogle butikker overhovedet, så jeg endte med at bestille den på nettet, hjem til Danmark, haha.

Kunne du tænke dig at se mere til Melanie, så kan du følge hende her: @MelanieNorskov